Η Βουλιαγμένη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1!

Ο ΝΟΒ επικράτησε 8-7 του Απόλλωνα Σμύρνης, έκανε το 2-1 στις νίκες στη σειρά των ημιτελικών και προκρίθηκε για τους τελικούς της Α1 Ανδρών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η Βουλιαγμένη αντίπαλος του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1!

Μπορεί να τα βρήκε... σκούρα στο τέλος, αλλά τελικά προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος Α1 υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο ΝΟ Βουλιαγμένης. Νίκησε με 8-7 τον αξιόμαχο Απόλλωνα Σμύρνης, στον τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό, που έγινε την Τρίτη το βράδυ στο Λαιμό κι έκανε το 2-1 νίκες στη σειρά.

Η ομάδα του Λαιμού θα αντιμετωπίσει στους τελικούς, με μειονέκτημα έδρας, τον Ολυμπιακό, ενώ ο Απόλλων θα τεθεί αντιμέτωπος για την τρίτη θέση, στους μικρούς τελικούς, με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον Εθνικό Πειραιά.

Ο ΝΟΒ κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 και 5-3 και 8-4, στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου, με καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση. Οι Απολλωνιστές απείλησαν και μείωσαν σε 8-7, αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κραβαρίτης

Οκτάλεπτα: 3-0, 2-3, 3-4, 0-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 1, Γκιουβέτσης 1, Κουρούβανης Ν., Γούβης 1, Αφρουδάκης 2, Μπούχα 2, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Τσαταλιός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Ραμίρεζ 1, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 3, Θεοδόσης – Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος Γ. 1, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης Δ. 1, Γραμματικός, Αλαμάνος 1, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας