Ξεκαθαρίζει για Ζερδεβά, Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Το «σίριαλ» Μανώλη Ζερδεβά τελειώνει μέσα στο Φλεβάρη με τα τελευταία επεισόδια να παίζονται στις δικαστικές αίθουσες, όπως είχε γράψει το fosonline.gr από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ξεκαθαρίζει για Ζερδεβά, Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη

Μέσα στον μήνα – λογικά – θα ξέρουμε εάν τελικά ο Μανώλης Ζερδεβάς θα φορέσει το σκουφάκι του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού κάτι που τόσο πολύ επιθυμεί ο ίδιος ο παίκτης.

Ο διεθνής τερματοφύλακας όπως είναι γνωστό το περασμένο καλοκαίρι, ζήτησε να αποχωρήσει από τη Βουλιαγμένη και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Εκείνη την περίοδο υπήρξε μια επαφή μεταξύ των δυο διοικήσεων για να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να φορέσει το σκουφάκι των πρωταθλητών Ευρώπης. Τελικά η διοίκηση του ΝΟΒ δεν συναίνεσε σε αυτή την μετακίνηση ενώ μετά τέλος του ντέρμπι του α’ γύρου στο Λαιμό στις 20 Οκτωβρίου, είχαμε και την τοποθέτηση στην κάμερα της ΕΡΤ του αρχηγού της Βουλιαγμένης Χρήστου Αφρουδάκη, ο οποίος είχε αφήσει αιχμές για τον νεαρό τερματοφύλακα...

Η κολυμβητική ομοσπονδία πριν από λίγο καιρό είπε όχι στην μεταγραφή από τη Βουλιαγμένη στον Ολυμπιακό και ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Νέων το 2017 στο Βελιγράδι, κατέθεσε όπως άλλωστε αναμενόταν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προσφυγή του νεαρού άσου εκδικάστηκε ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε κατατέθηκαν και τα υπομνήματα από τις δυο πλευρές. Του παίκτη και της Βουλιαγμένης.

Απόφαση από το ΑΣΕΑΔ δεν έχει βγει για το μέλλον του παίκτη κάτι που αναμένεται μέσα στον μήνα με τον διεθνή πολίστα να κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα. Άλλωστε από την αρχή της σεζόν έχει συμμετοχές μόνο με την Εθνική μας ομάδα των ανδρών. Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης έχει κάνει ξεκάθαρο πως θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, δεν προπονείται από την αρχή της σεζόν με το ΝΟΒ και περιμένει με τη σειρά του τη δικαίωση μέσω του ΑΣΕΑΔ.

Ο Ζερδεβάς θεωρεί πως ο κύκλος του στο ΝΟΒ «έκλεισε» και θέλει να αλλάξει επίπεδο φορώντας το σκουφάκι των πρωταθλητών Ευρώπης. Η ουσία είναι πως εντός των ημερών η όλη υπόθεση θα ξεκαθαρίσει και θα μπει ένα τέλος στο...σίριαλ που έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι.