Προσφυγή ο Ζερδεβάς για να πάει στον Ολυμπιακό!

O διεθνής τερματοφύλακας Μανώλης Ζερδεβάς που ανήκει στη Βουλιαγμένη αλλά θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό, θα διεκδικήσει την ελευθερία του στις δικαστικές αίθουσες.

Προσφυγή ο Ζερδεβάς για να πάει στον Ολυμπιακό!

Εδώ και είκοσι ημέρες το fosonline.gr σας είχε ενημερώσει πως ο Μανώλης Ζερδεβάς θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και το δείχνει με κάθε τρόπο. Μάλιστα για να φορέσει το σκουφάκι των πρωταθλητών Ευρώπης ήταν έτοιμος να προσφύγει και στο ΑΣΕΑΔ, κάτι που τελικά έγινε. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 21χρονος κατέθεσε τελικά την προσφυγή, διεκδικώντας την ελευθερία του προκειμένου να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Η Βουλιαγμένη πρόσφατα ανακοίνωσε την απόκτηση του ομογενή Αυστραλού τερματοφύλακα Άντονι Χρύσανθος αλλά αυτό δεν σημαίνει πως…παράτησε την υπόθεση του Μανώλη Ζερδεβά. Δεν αφήνει τον Έλληνα διεθνή πορτιέρε ελεύθερο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως ο παίκτης επιθυμεί και για αυτό τη λύση θα τη δώσει το ΑΣΕΑΔ.

Θυμίζουμε πως ο Ζερδεβάς δεν μετέχει καν στις προπονήσεις της Βουλιαγμένης, ενώ από τον Όμιλο του έχουν ξεκαθαρίσει πως τον περιμένουν στο Λαιμό για προπονήσεις. Ο 21χρονος τερματοφύλακας, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Νέων Ανδρών το καλοκαίρι του 2017 στο Βελιγράδι, εντυπωσίασε τα τελευταία δυο χρόνια με το σκουφάκι της Βουλιαγμένης ενώ πήρε και συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Λογικά μέσα στον επόμενο μήνα, θα εκδικαστεί η υπόθεση από το ΑΣΕΑΔ που θα αποφασίσει για το εάν θα μπορέσει ο 21χρονος τερματοφύλακας να αφήσει το Λαιμό και τη Βουλιαγμένη και να παίξει με το σκουφάκι του πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτή είναι άλλωστε και η επιθυμία του παίκτη, ο οποίος το έχει κάνει ξεκάθαρο και στους ανθρώπους της ομάδας της Βουλιαγμένης.