Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ζερδεβάς

Ο διεθνής τερματοφύλακας που θέλει να φορέσει το σκουφάκι του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού ακόμη περιμένει και κινδυνεύει να χάσει τη χρονιά.

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ζερδεβάς

Έχουμε μπει στο Νοέμβριο αλλά ακόμη δυστυχώς δεν έχει δοθεί λύση στο θέμα του Μανώλη Ζερδεβά. Όπως είναι γνωστό ο διεθνής τερματοφύλακας το καλοκαίρι ζήτησε να αποχωρήσει από τη Βουλιαγμένη και να παίξει στον Ολυμπιακό με την ομάδα του, το ΝΟΒ να μην συναινεί στη μετακίνηση στους Πειραιώτες.

Έκτοτε έχει ξεκινήσει ο Γολγοθάς για τον Ζερδεβά που περιμένει την ΚΟΕ να βγάλει μια απόφαση. Η ουσία είναι πως άμεσα πρέπει να βρεθεί λύση. Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος πορτιέρε, κάθεται σε…αναμμένα κάρβουνα αφού βλέπει πως με τις συνεχόμενες καθυστερήσεις κινδυνεύει να χάσει τη χρονιά και μαζί τους τίτλους που κατακτά ο Θρύλος (ήδη έχει πάρει το Σούπερ Καπ Ελλάδας) και θα διεκδικήσει μέσα στο έτος (Σούπερ Καπ Ευρώπης, Τσάμπιονς Λιγκ, Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας)!

Εάν η ΚΟΕ ανάψει το «πράσινο» φως ο Ζερδεβάς θα παίξει αμέσως στον Ολυμπιακό ενώ εάν πει όχι, τότε ο 21χρονος κίπερ (παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Νέων Ανδρών πριν από δυο χρόνια στο Βελιγράδι) που θέλει να αγωνιστεί στον πρωταθλητή Ευρώπης θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ. Κάτι τέτοιο θα φέρει νέα καθυστέρηση, καθώς θα πρέπει να εκδικαστεί η υπόθεση και εν συνεχεία να βγει η απόφαση. Και μιλάμε για έναν παίκτη που είναι διεθνής με το σκουφάκι της Εθνικής μας και η όλη υπόθεση μόνο καλό δεν κάνει στον ίδιο αλλά και στη «γαλανόλευκη».