Ολυμπιακός: Στο Λαιμό για το 2-0 στους τελικούς

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη (8/5, 18:00) για τον δεύτερο τελικό της Α1.

Ολυμπιακός: Στο Λαιμό για το 2-0 στους τελικούς

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζει, τη Δευτέρα (8/5), τη «μάχη» της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2022-23.

Στις 18:00 (ΕΡΤ Sports 1), οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τον δεύτερο τελικό της Α1, με στόχο το 2-0 στη σειρά. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα της Βουλιαγμένης και θέλει να «πάρει» και τον δεύτερο τελικό, ώστε να πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται, ότι το Σάββατο (6/5), στον πρώτο τελικό της Α1, οι «ερυθρόλευκοι» του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επικράτησαν με 10-9 του ΝΟΒ στο «Π. Καπαγέρωφ».

Ενόψει του αγώνα ο Ντίνος Γενηδουνιάς είπε: «Τη Δευτέρα, μέσα στον Λαιμό, θα είναι ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι. Παραδοσιακά, εκεί δυσκολευόμαστε περισσότερο και πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και αποφασισμένοι. Πρέπει να είμαστε καλοί για τέσσερα οκτάλεπτα, σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι που ό,τι χτίσαμε στα τρία οκτάλεπτα, το γκρεμίσαμε στο τελευταίο. Θέλουμε πολύ τη νίκη, ώστε στο τρίτο παιχνίδι στο Παπαστράτειο, να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα».