Εθνικός – ΝΟ Χανίων 11-9: Πρόκριση στα πλέι οφ

Ο Εθνικός επικράτησε 11-9 του ΝΟ Χανίων στον Πειραιά και με 2-1 νίκες πέρασε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο στην Α1 ανδρών. 

Εθνικός – ΝΟ Χανίων 11-9: Πρόκριση στα πλέι οφ

Στα πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών προκρίθηκε ο Εθνικός, που επιβλήθηκε του ΝΟ Χανίων με 11-9, το βράδυ της Δευτέρας (11/4), στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα της σειράς για τη Γ1 φάση, κάνοντας το 2-1 στις νίκες.

Στην προημιτελική φάση των πλέι οφ, ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ο ΝΟ Χανίων θα παίξει στα πλέι άουτ, με πλεονέκτημα έδρας, κόντρα στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Παρότι οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν αρχικά μπροστά με 3-1, οι Κρητικοί ισοφάρισαν σε 3-3, με μεγάλο όμως όπλο για μία ακόμα φορά τον Σάβελιτς, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ, ο Εθνικός κατάφερε να προηγηθεί αρχικά με 6-3 και να κρατήσει το προβάδισμα.

Τα Χανιά βέβαια το πάλεψαν αφού κατάφεραν να μετατρέψουν το 10-4 υπέρ του Εθνικού σε 10-8, έχοντας ως κορυφαίο τον Μάνθο Βουλγαράκη που σημείωσε τρία γκολ αλλά δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν στο γκολ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 11-9

Οκτάλεπτα: 5-3, 4-1, 1-2, 1-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 1, Τεσάνοβιτς 2, Βαλιανάτος 1, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 1, Σάβελιτς 4, Δροσόπουλος, Κόχειλας, Καραμπάτης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης 2, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 1, Σπάχιτς 1, Νικολαΐδης, Μπέτο 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων, Παππάς.