Νίκος Δεληγιάννης: «Ο Ολυμπιακός το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό για την Α1 πόλο  ανδρών, το Σάββατο (11/12) στο κολυμβητήριο στο Γουδή.

Νίκος Δεληγιάννης: «Ο Ολυμπιακός το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League»

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται το Σάββατο (11/12, 16:00) στο κολυμβητήριο στο Γουδή ο Απόλλων Σμύρνης στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Α1 πόλο των Ανδρών.

«Συνήθως υπάρχουν πολλές ομάδες που αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ως εξαρχής χαμένο και χωρίς λόγο να το παλέψουν. Από πέρυσι εμένα δεν μου άρεσε αυτή η νοοτροπία να βλέπεις τα παιχνίδια έτσι και δεν αρέσει ούτε στα παιδιά.

Φέτος παρουσιάσαμε μια τέτοια εικόνα σε κάποια παιχνίδια της Ευρώπης που τα θεωρούσαμε χαμένα ή πολύ δύσκολο να παίρναμε αποτέλεσμα και προτιμήσαμε να φυλάξουμε δυνάμεις, χωρίς να σημαίνει ότι ήταν και είναι αυτό που θέλουμε.

Το παιχνίδι του Σαββάτου θα το κοιτάξουμε με μία εντελώς διαφορετική οπτική έξω ακόμα και από το ίδιο το αποτέλεσμα. Αυτό που πάμε να ζητήσουμε δεν είναι πρώτα το αποτέλεσμα, αλλά να εφαρμόσουμε κάποια πράγματα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, που κατ’ εμέ είναι και το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Νομίζω ότι πηγαίνοντας έτσι μπορούμε να ζητήσουμε περίοδο με την περίοδο κάποια πράγματα περισσότερα μέσα στο ματς. Θέλω να πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε με διάθεση να αγωνιστούμε δυνατά, θα παλέψουμε και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε καταφέρει.

Ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος, τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τον αντίπαλο, αλλά όπως είπα δεν μας ταιριάζει η λογική του ότι είναι μία μέρα που θα πάρουμε ρεπό ή θα παίξουμε ένα διαδικαστικό παιχνίδι. Όχι!», τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Δεληγιάννης.