Ολυμπιακός: Νίκος Γκίλλας: «Παίζω για την ομάδα»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε εύκολα 16-3 τον Εθνικό το βράδυ της Τρίτης (23/11) με τους Νίκο Γκίλλα και Αχιλλέα Γραμματικό να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση.

Ολυμπιακός: Νίκος Γκίλλας: «Παίζω για την ομάδα»

Οι Νίκος Γκίλλας και Αχιλλέας Γραμματικός ήταν δύο από τα παιδιά που ξεχώρισαν, στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού με 16-3 το βράδυ της Τρίτης (23/11) στον Πειραιά.

«Παίξαμε ένα ματς στο οποίο ήμασταν ανώτεροι. Εμείς έχουμε βλέψεις τώρα για το ματς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Μπαρτσελονέτα, όμως νωρίτερα, το Σάββατο, έχουμε έναν αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου θέλουμε να πάρουμε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Είμαστε προσηλωμένοι στις προπονήσεις μας και στη σκληρή δουλειά και στοχεύουμε στον μεγάλο αγώνα με την Μπαρτσελονέτα. Για την προσωπική μου απόδοση; Εγώ παίζω για την ομάδα και προσπαθώ η απόδοσή μου να είναι η καλύτερη που μπορώ. Είχαμε μια ωραία ατμόσφαιρα, ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας» είπε ο Νίκος Γκίλλας.

Ο Αχιλλέας Γραμματικός σημείωσε: «Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση για εμάς, παίξαμε με συγκέντρωση και σοβαρότητα και προσπαθήσαμε να ετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τα επόμενα δύο παιχνίδια και κυρίως για αυτό με την Μπαρτσελονέτα.

Ολυμπιακός – Εθνικός 16-3: Κάποτε ήταν ντέρμπι...

Εντάξει, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θεωρητικά είναι πιο εύκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως πάντα, ενώ το ματς με την Μπαρτσελονέτα είναι όπως όλα στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε».