Ολυμπιακός: Όλα καλά με Ράντοβιτς, κανένα θέμα τιμωρίας από τη FINA

Λήξη «συναγερμού» με τον Τζούρο Ράντοβιτς στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Μαυροβούνιος περιφερειακός δεν αντιμετωπίζει κανένα θέμα τιμωρίας. Ενημερώθηκαν και επίσημα οι «ερυθρόλευκοι».

Ολυμπιακός: Όλα καλά με Ράντοβιτς, κανένα θέμα τιμωρίας από τη FINA

Ο Τζούρο Ράντοβιτς θα παίζει κανονικά με το σκουφάκι του Ολυμπιακού τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και ο παίκτης φυσικά ενημερώθηκαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα τιμωρίας του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομοσπονδία του Μαυροβουνίου ενημερώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου και εν συνεχεία τα ευχάριστα νέα έφτασαν και στο μεγάλο λιμάνι. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Τζούρο Ράντοβιτς έμαθαν με τον πλέον επίσημο τρόπο πως ο παίκτης όχι μόνο δεν θα τιμωρηθεί αλλά δεν κινδυνεύει καν με τιμωρία.

Ολυμπιακός: Θέμα με Τζούρο Ράντοβιτς και αναμονή!

Θυμίζουμε πως ο Τζούρο Ράντοβιτς καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα όπως και ο Ολυμπιακός, γιατί είχε προκύψει ένα ζήτημα με τους ελέγχους ντόπινγκ αναφορικά με τη διαδικασία και τον χρόνο συμπλήρωσης των απαραίτητων στοιχείων στις σχετικές φόρμες για τον τόπο παραμονής. Αμέλεια φυσικά του παίκτη πριν έρθει στον Ολυμπιακό που ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή αλλά περίμενε και επίσημα να μάθει πως όλα είναι καλά.

Καμία τιμωρία για τον παίκτη και έτσι ο Θοδωρής Βλάχος συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 2 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα της Α1 πόλο των ανδρών, ο νταμπλούχος Ελλάδας θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Πειραιά έχει μπει στην τελική ευθεία ενώ μέσα στον Οκτώβριο αναμένεται στην Ελλάδα και η Μαρσέιγ για κοινή προετοιμασία και δυνατά φιλικά.

Συζητήσεις γίνονται και με την Προ Ρέκο, επίσης για κοινή προετοιμασία και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα.