Ολυμπιακός: Θέμα με Τζούρο Ράντοβιτς και αναμονή!

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Ολυμπιακό με τον Τζούρο Ράντοβιτς και στο μεγάλο λιμάνι αναμένουν τις εξελίξεις με τον Μαυροβούνιο περιφερειακό, ο οποίος κινδυνεύει με τιμωρία από την παγκόσμια ομοσπονδία υγρού στίβου. 

Ολυμπιακός: Θέμα με Τζούρο Ράντοβιτς και αναμονή!

Ο διεθνής Μαυροβούνιος αριστερόχειρας περιφερειακός του Ολυμπιακού Τζούρο Ράντοβιτς κινδυνεύει με τιμωρία από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Στο μεγάλο λιμάνι τηρούν στάση αναμονής και όταν ξεκαθαρίσει το θέμα θα κινηθούν ανάλογα.

Ο Ράντοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα ήταν κανονικά τη Δευτέρα (6/9) στην επίσημη πρώτη της ομάδας του Ολυμπιακού κινδυνεύει με τιμωρία, για θέματα που έχουν σχέση με ελέγχους ντόπινγκ.

Δεν μιλάμε για τιμωρία που σχετίζεται με χρήση απαγορευμένης ουσίας και πρέπει αυτό να το ξεκαθαρίσουμε.

Ο παίκτης είναι φυσικά ενήμερος όπως και ο Ολυμπιακός και μένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Θα τιμωρηθεί ή όχι ο παίκτης κι αν ναι για πόσο χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες για τον Τζούρο Ράντοβιτς, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι.

Εάν και εφόσον ο Μαυροβούνιος άσος τιμωρηθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία και μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται να γίνει και κίνηση από την πλευρά της ομάδας του Ολυμπιακού για την απόκτηση κι άλλου πολίστα.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο και όπως είπαμε και παραπάνω στον Ολυμπιακό αναμένουν τις εξελίξεις και την ενημέρωση από την πλευρά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ράντοβιτς έχει δεχθεί δύο ποινές για τη συμπλήρωση του Where About και τιμωρείται στην τρίτη. Βέβαια από τον Ολυμπιακό αναμένουν την επίσημη ενημέρωση για να ξέρουν φυσικά και στην ομάδα τι ισχύει ακριβώς.

Αυτό που πρέπει να επαναλάβουμε είναι πως δεν πρόκειται για τιμωρία για χρήση απαγορευμένης ουσίας. Για αυτό άλλωστε και λέμε θέμα με Ράντοβιτς και αναμονή.