ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Κεχαλάρης

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ο περιφερειακός Γιάννης Κεχαλάρης.

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Κεχαλάρης

Παίκτης του ΠΑΟΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Κεχαλάρης. Ο περιφερειακός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «ασπρόμαυρους» και θα συνεχίζει να φοράει το σκουφάκι του ΠΑΟΚ.

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον αθλητή, Γιάννη Κεχαλάρη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο ταλαντούχος νεαρός Έλληνας περιφερειακός, θα αγωνιστεί με το ασπρόμαυρο σκουφάκι για ακόμα μία χρονιά, συνεχίζοντας το ταξίδι του από τις ακαδημίες του Δικεφάλου μέχρι τον βασικό ρόλο στην ανδρική ομάδα», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Κεχαλάρη.

Για την ανανέωση συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Κεχαλάρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για ακόμα μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι πετύχαμε τον στόχο μας ο οποίος ήταν η είσοδος της ομάδας στα Play-Off. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους αδερφούς Νικολαΐδη και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Εύχομαι μία χρονιά δίχως τραυματισμούς, και συλλογικά να κάνουμε ακόμα ένα βήμα προόδου όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια».