Δερβίσης: «Να αποδείξουμε πόσο πολύ θέλουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό στον πρώτο τελικό της σειράς των πλέι οφ για την Α1 ανδρών και θέλει την Πέμπτη (13/5) να κάνει το 2-0 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Δερβίσης: «Να αποδείξουμε πόσο πολύ θέλουμε το πρωτάθλημα»

Μετά το «μπρέικ» στην έδρα της Βουλιαγμένης, η σειρά των τελικών της Α1 Πόλο Ανδρών, μεταφέρεται στον Πειραιά και το «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Ο νταμπλούχος Ελλάδας υποδέχεται το ΝΟΒ την Πέμπτη (13/5) στις 18:00 (ΕΡΤ Sports 2) στον δεύτερο με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του και να φτάσει μια… ανάσα από την κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 6-11: «Μπρέικ» με την πρώτη και 1-0 (highlights)

Σε περίπτωση νίκης την Πέμπτη (13/5), η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το 9ο σερί πρωτάθλημα το Σάββατο (15/5, 18:00) στην έδρα του ΝΟΒ που θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας.

«Είμαστε έτοιμοι για τον δεύτερο τελικό και έχουμε αποκτήσει το πλεονέκτημα μετά τη νίκη στην έδρα της Βουλιαγμένης.

Θέλουμε να επαναλάβουμε την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου του 1ου τελικού, στηριζόμενοι στην καλή λειτουργία της άμυνας.

Βλάχος: «Απλά μια νίκη και τίποτα παραπάνω» (vid)

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πετύχουμε τη δεύτερη νίκη.

Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και να αποδείξουμε μέσα στην πισίνα πόσο πολύ το θέλουμε», τόνισε ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού, Γιώργος Δερβίσης.