Μίνος: Το «ματ» του Μαρτίνς στον Φερέιρα και ο... 38χρονος Βαλμπουενά!

Ο Γιώργος Μίνος παραδέχθηκε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς νίκησε κατά κράτος τον Αμπέλ Φερέιρα στη μάχη του πάγκου του πρόσφατου ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα, ενώ για άλλη μια φορά... πρόσθεσε τρία χρόνια στην ηλικία του Ματιέ Βαλμπουενά!

Οι απόψεις του Γιώργου Μίνου σε ό,τι αφορά στα θέματα του ΠΑΟΚ έχει πάντοτε ενδιαφέρον, πόσο μάλλον όταν ο γνωστός ρεπόρτερ συμπεριλαμβάνει στην κουβέντα του και τον Ολυμπιακό.

Ο Μίνος, το MEGA, το πανό, το γκολ του Ελ Αραμπί κι ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League

Στο σχόλιό του για το πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας, ο Μίνος παραδέχθηκε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε «ματ» προπονητικά στον Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο επιβεβαίωσε το το γεγονός ότι έχει λανθασμένη εντύπωση για την ηλικία του Ματιέ Βαλμπουενά!

Ο Γιώργος Μίνος «γέρασε» τον Βαλμπουενά στην ανάλυση του ντέρμπι (vid)

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Γάλλο άσο του Ολυμπιακού ως «38χρονο», προκαλώντας την αντίδραση συναδέλφων του στο στούντιο του Web TV της ΕΡΤ, οι οποίοι έσπευσαν να τον διορθώσουν!

Τι είπε ο Τοροσίδης στον Μίνο (vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μίνος:

«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα μονοπάτι που μόνο ο ίδιος μπορεί να αποφύγει. Το Κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός κι εκεί ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση. Η ομιλία του Φερέιρα στους παίκτες και η επικοινωνία του Ιβάν Σαββίδη μαζί του δείχνουν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ πάντως στηρίζει τον συγκεκριμένο προπονητή και θεωρώ ότι θα πορευθεί με τον Αμπέλ Φερέιρα μέχρι το τέλος των playoff. Στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ έπαθε στραπάτσο, η ομάδα έπαιξε άναρχα και δεν είχε τη σπιρτάδα και την ενέργεια που βγάζει συνήθως.

Μέσα σε δύο εβδομάδες ο ΠΑΟΚ -πρόκειται για κατόρθωμα- έφτασε από το να διεκδικεί την κορυφή να βρίσκεται στο -7 από τον Ολυμπιακό. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ βραχυκυκλώθηκε από την τακτική του Μαρτίνς, την οποία δεν κατάλαβε καθόλου ο Φερέιρα. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πνίξει εξαρχής τον Ολυμπιακό, όμως δεν τα κατάφερε γιατί ο Μαρτίνς έκανε ματ στον Φερέιρα. Μα είναι δυνατόν, ο Βαλμπουενά 38 χρονών, και να μη μπορείς να πνίξεις αυτή την ομάδα;».

Σε αυτό το σημείο έγινε η παρέμβαση στο στούντιο, καθώς ειπώθηκε στον Μίνο: «Τον έχεις κάνει 38 χρονών, 35 είναι ο άνθρωπος!».

Με τον Μίνο να συνεχίζει: «Α μίκρυνε; Να είναι καλά να τα σαρανταρίσει! Δεν μειώνω την αξία του, αλλά ο Ολυμπιακός είχε δύσκολα παιχνίδια και Πέμπτη και Κυριακή, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν το εκμεταλλεύθηκε αυτό κι έπαιξε στο τέμπο του αντιπάλου χωρίς να αντιδράσει. Νομίζω ότι ο Φερέιρα υπερεκτίμησε τις ικανότητες του Μαρτίνς και δεν ήταν διαβασμένος».