Ο Μίνος, το MEGA, το πανό, το γκολ του Ελ Αραμπί κι ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League

Ο Γιώργος Μίνος, το πανό στην Τούμπα, το MEGA, το γκολ του Ελ Αραμπί κι ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε.

 

Ο Μίνος, το MEGA, το πανό, το γκολ του Ελ Αραμπί κι ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μίνος έχει την τιμητική του στο Must Read αυτής της εβδομάδας. Πρωταγωνιστεί σε δύο από τα θέματα που τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών του fosonline την εβδομάδα που πέρασε.

Στο πρώτο από αυτά με τη... βοήθεια του Βασίλη Τοροσίδη καθώς πρόκειται για την ατάκα του στον Γιώργο βΜίνο μετά το 1-0 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όλα τα... λεφτά το βίντεο και από την αναχώρηση της αποστολής των «ερυθρόλευκων».

Στο δεύτερο θέμα, δείτε τον Γιώργο Μίνο να αναλύει τα αίτια της ήττας του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Η ατάκα του για τον Βαλμπουενά που... έγραψε.

Ενδιαφέρον υπήρξε για το γεγονός ότι με την ψήφο του Παναθηναϊκού, απορρίφθηκε το αίτημα του Ολυμπιακού να αποβληθούν από το πρωτάθλημα οι ΠΑΟΚ, Ξάνθη, επειδή προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια.

Ακόμα, τι έγραφε το πανό που κατασχέθηκε στην Τούμπα αλλά και μια πρόταση για το Champions League που «στέλνει» τον Ολυμπιακό απευθείας στους ομίλους.

Φυσικά το Άρσεναλ - Ολυμπιακός και το γκολ του Ελ Αραμπί για το 1-2, η αφιέρωση του Τσμίκα και το MEGA που μετά τη Euroleague, πήρε και Super League.

Δείτε και διαβάστε τα θέματα

Τι είπε ο Τοροσίδης στον Μίνο (vids)

O Παναθηναϊκός ψήφισε να μην αποβληθούν ΠΑΟΚ, Ξάνθη από το πρωτάθλημα-Τι ψήφισαν οι άλλες ΠΑΕ

Ο Γιώργος Μίνος «γέρασε» τον Βαλμπουενά στην ανάλυση του ντέρμπι (vid)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τι έγραφε το πανό που κατασχέθηκε στην Τούμπα

Πρόταση για το Champions League «στέλνει» τον Ολυμπιακό απευθείας στους ομίλους

Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Το γκολ του Ελ Αραμπί για το 1-2 (vid)

Τσιμίκας: «Αφιερωμένη η νίκη σε αυτούς που έφτιαξαν τα πανό στην Τούμπα»

MEGA TV: Μετά τη Euroleague, αγόρασε και Super League