Πρώην ατζέντης Ομάρ: «Νομίζω ότι τα βρήκε με Γαλατά εδώ και δύο εβδομάδες!»

«Οργίασαν» και την Πέμπτη (2/7) τα τουρκικά ΜΜΕ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, κάνοντας λόγο για οριστική συμφωνία με την Γαλατά. Ο πρώην ατζέντης του τόνισε ότι συμφώνησε προ 15 ημερών.

Πρώην ατζέντης Ομάρ: «Νομίζω ότι τα βρήκε με Γαλατά εδώ και δύο εβδομάδες!»

Εδώ και δύο μέρες στην Τουρκία θεωρούν βέβαιη τη μετακίνηση του Ελαμπντελαουί στην Γαλατασαράι, κάνοντας λόγο ακόμα και για συμφωνία. Την Πέμπτη (2/7) αρκετές τούρκικες ιστοσελίδες και εφημερίδες ανέφεραν ότι πρόκειται για μία τελειωμένη υπόθεση, ενώ μίλησε και ο πρώην ατζέντης του Ομάρ, κάνοντας... αποκαλύψεις.

Το κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά που είπε ο Ουγκούρ Αβαντάν, θα φανούν στην πορεία. Πάντως, έως τώρα όντως ο Ομάρ δεν έχει ανανεώσει με τον Ολυμπιακό για την επόμενη τριετία και είναι γεγονός ότι αποτελεί διακαή πόθο του Φατίχ Τερίμ. Η δε Γαλατά, όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Πέμπτης (2/7), δεν επιβεβαιώνει το παραμικρό.

Ο Αβαντάν λοιπόν αποκάλυψε τα εξής: «Ο παίκτης εκπροσωπείται πλέον από τον αδερφό του. Νομίζω πως η μεταγραφή στη Γαλατασαράι ολοκληρώθηκε πριν από δύο εβδομάδες. Αυτή είναι η άποψη μου. Ο αδερφός του Ομάρ δεν χρειάζεται κάποιον και έκανε μόνος του, την μεταγραφή. Θεωρώ πως είναι μια πολύ πετυχημένη κίνηση. Ο Ομάρ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ο Μαριάνο έχει κάνει καριέρα σε πολύ υψηλό επίπεδο όμως ειναι πλέον μεγάλος. Ο Ομάρ θα κάνει την διαφορά. Είναι ποδοσφαιριστής με καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να συνεισφέρει και επιθετικά».