Μελισσανίδης: Μείωση ποινής - σβήσιμο προστίμου για το επεισόδιο με τον διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε τη μείωση της ποινής του Δημήτρη Μελισσανίδη κατά δύο μήνες.  

Μελισσανίδης: Μείωση ποινής - σβήσιμο προστίμου για το επεισόδιο με τον διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης

Μετά το επεισόδιο που είχε με τον διαιτητή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη ο Δημήτρης Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με οκτώ μήνες απαγόρευσης από τους αγωνιστικούς χώρους.

ΑΕΚ - Άρης: Εισβολή Μελισσανίδη στα αποδυτήρια - ξυλοδαρμός Καρυπίδη!

Ωστόσο με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ γνωστοποίησε τη μείωση της ποινής σε έξι μήνες και το σβήσιμο του προστίμου ύψους 20.000 ευρώ.

Παρατηρητής ΑΕΚ - Άρη: «Χαστούκι του Μελισσανίδη στον Καρυπίδη και κάποιος πίεσε τα αρχ.. του επόπτη»

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Η εκδίκαση αφορά παραβάσεις στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ - Άρης στις 4 Μαρτίου 2020:

Εξαφάνισε την υπ’ αριθμόν 137/2020 οριστική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Αναφορικά με την υπ’ αριθμόν πρωτοκόλλου 9659/21-4-2020 έφεση 1) της ΠΑΕ ΑΕΚ και 2) του Δημητρίου Μελισσανίδη κατά της υπ’ αριθμόν 137/15-4-2020 οριστικής απόφασης της Τριμελούς Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ,

Απάλλαξε τον δεύτερο εκκαλούντα-εγκαλούμενο, ως προς την τέλεση της παράβασης του άρθρου 12 παρ. 5 ΚΑΠ. Επέβαλε σε βάρος της πρώτης εκκαλούσας-πρώτης εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΕΚ: α) συνολική χρηματική ποινή ποσού εξήντα πέντε χιλιάδων (65.000) ευρώ και β) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές, εκτιτέα από την πρώτη μετά την επιβολή της αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία είναι γηπεδούχος. Επέβαλε στον εγκαλούμενο, Δημήτριο Μελισσανίδη, αξιωματούχο, την ποινή απαγόρευσης εισόδου εντός των ορίων όλων των γηπέδων της ελληνικής επικράτειας για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών.

2. Απέρριψε την από 22/6/2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου 11982/23-06-2020 αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εξαίρεση των μελών της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ, Παναγιώτη Φιλόπουλου και Γεράσιμου Βρυώνη».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας