Παρατηρητής ΑΕΚ-Άρη: «Χαστούκι του Μελισσανίδη στον Καρυπίδη και κάποιος πίεσε τα αρχ.. του επόπτη»

Επιβαρυντική για την ΑΕΚ είναι η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΑΕΚ-Άρης 2-1 Συμεών Τσολακίδη, αφού αναφέρει χαστούκι του Μελισσανίδη στον Καρυπίδη, κάποιον που πίεσε τα αρχ... του επόπτη, αλλά και φίλαθλο της ΑΕΚ που έριξε στο έδαφος τον γυμναστή του Άρη Λάζαρο Βαρδάκη.

Παρατηρητής ΑΕΚ-Άρη: «Χαστούκι του Μελισσανίδη στον Καρυπίδη και κάποιος πίεσε τα αρχ.. του επόπτη»

Ο παρατηρητής του χθεσινού αγώνα ΑΕΚ- Άρης, Συμεών Τσολακίδης, ανέφερε στην έκθεσή του πως κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Θεόδωρο Καρυπίδη, ενώ στο ημίχρονο μη διαπιστευμένοι φίλαθλοι επιτέθηκαν στους διαιτητές με βαρύτατες εκφράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσολακίδης αναφέρει τρία περιστατικά στην έκθεσή του για το χθεσινό ΑΕΚ- Άρης στο ΟΑΚΑ για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

1. Όπως του είπαν οι διαιτητές, στην ανάπαυλα μη διαπιστευμένοι φίλαθλοι της ΑΕΚ επιτέθηκαν φραστικά στους διαιτητές. Ένας εξ αυτών πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή, του είπε "I'm the boss", του έπιασε τα γεννητικά όργανα και τα πίεσε. Και φώναζε "why penalty", "no penalti" "fuck you all"

2. Όπως του είπε ο αστυνομικός διευθυντής κ.Αλεξανδρόπουλος, κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

3. Ο γυμναστής του Άρη Λάζαρος Βαρδάκης έπεσε στο έδαφος γιατί τον απώθησε φίλαθλος της ΑΕΚ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Το dikografies.blogspot.com, αποκάλυψε την έκθεση του παρατηρητή

ΑΕΚ - Άρης: Εισβολή και επίθεση στον πάγκο και στον γυμναστή του Άρη μετά το 2-1 (pics - vid)

ΑΕΚ - Άρης: Εισβολή Μελισσανίδη στα αποδυτήρια - ξυλοδαρμός Καρυπίδη! (vids)