Ελαμπντελαουί: «Περήφανος που κατέκτησα το πρωτάθλημα ως αρχηγός του Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός πήρε το 45ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εξέφρασε την περηφάνια του για το γεγονός πως η ομάδα του το κατέκτησε έχοντας εκείνον αρχηγό

Ελαμπντελαουί: «Περήφανος που κατέκτησα το πρωτάθλημα ως αρχηγός του Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας για 45η φορά στην ιστορία του. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί εξέφρασε την περηφάνια του για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τίτλος ήρθε έχοντας η ομάδα εκείνον αρχηγό.

Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός διεθνής μπακ (με καταγωγή από το Μαρόκο) των Πειραιωτών είπε: «Είμαι περήφανος που είχα την ευκαιρία να είμαι αρχηγός στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα μου. Είναι το τέταρτο πρωτάθλημα που κατακτώ και είναι ένας τίτλος που θα ήθελα να αφιερώσω σε όλους τους φιλάθλους μας.

Μπορεί να μην ήσασταν παρόντες στο γήπεδο τελευταία, αλλά η υποστήριξή σας είναι πάντα δεδομένη και μας οδηγεί. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή συμπαράσταση! Τώρα θα πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε ακόμη αγώνες μπροστά μας, τον τελικό του Κυπέλλου και το Europa League. Συνεχίζουμε», ανέφερε στο instagram.