Σίμος: «Στόχος μας να περάσουμε τον Άρη»

Αξιοπρεπέστατα στάθηκε ο ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ο Γιώργος Σίμος δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του.

Σίμος: «Στόχος μας να περάσουμε τον Άρη»

Ο ΟΦΗ μπορεί να μην έχει κάνει νίκη στα play offs, αλλά στο «Γ. Καραϊσκάκης» στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ομάδας της Κρήτης, Γιώργος Σίμος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια στον αντίπαλο του και παράλληλα δήλωσε περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του. Αναλυτικά ο Γιώργος Σίμος δήλωσε:

«Όποιος παρακολούθησε αυτό το παιχνίδι έμεινε ευχαριστημένος από το θέαμα αυτή την εποχή. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα για φέτος στην ομάδα μας. Να τον συγχαρούμε και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ευρώπη το έχει ανάγκη η χώρα μας. Κάναμε καλή προσπάθεια απέναντι σε αυτόν τον ποιοτικό αντίπαλο.

Είμαστε περήφανοι για την ομάδα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κλείσουμε καλά τη χρονιά και να ετοιμαστούμε για την επόμενη. Από τη θέση που θα τερματίσουμε θα κοιτάξουμε την επόμενη χρονιά. Είναι ένας στόχος για εμάς να περάσουμε τον Άρη.

Πρέπει να υπάρξει ροτέισον, τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα έχουμε κλείσει 12 μήνες παίζοντας ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και σήμερα υπήρχε ροτέισον στην ομάδα. Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι να είμαστε υγιείς την επόμενη σεζόν».