Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Δεν γίνεται αλλού να τρως, να πίνεις και αλλού να το… δίνεις» (vid)

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για ακόμη μια φορά, για το διαζύγιο με τον προπονητή Άκη Μάντζιο, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο και εξήγησε τι ήταν αυτό που τον πείραξε, σημειώνοντας πως «δεν ξέρω εάν φταίνε οι παίκτες, αν φταίει ο προπονητής».

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: «Δεν γίνεται αλλού να τρως, να πίνεις και αλλού να το… δίνεις» (vid)

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για ακόμη μια φορά, για το διαζύγιο με τον προπονητή Άκη Μάντζιο μετά την ήττα από τον Πανιώνιο.

Ο ισχυρός άνδρας των «κυανολεύκων» φιλοξενήθηκε στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού «OPEN TV» και μίλησε για όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Παπαϊωάννου είπε μεταξύ άλλων

«Δεν είπα ότι φταίει ο προπονητής επειδή έφυγε. Με πείραξε ότι δεν ήρθε στην συνέντευξη τύπου, ούτε να μου πει τι δεν πήγε καλά. Ήταν μία προσωπική μου απόφαση η αποχώρηση του.

Μάντζιος: «Να ανακαλέσει ο Πανουργιάς αλλιώς θα λογοδοτήσει»

Παρατήρησα μία ανωμαλία στο στοίχημα που δεν μου άρεσε. Δεν ξέρω αν φταίνε οι παίκτες, αν φταίνε να τιμωρηθούν, αν φταίει ο προπονητής να τιμωρηθεί, αν φταίω εγώ να τιμωρηθώ. Κάτι έπρεπε να κάνω. Δεν θέλω να είμαι άδικος σε καμία ομάδα.

Κάποιοι παίκτες μου έδωσαν αυτή την απάντηση, αυτό το πλάνο είχαμε από τον προπονητή, ο οποίος δεν ήρθε να μου δώσει καμία απάντηση. Εγώ ζήτησα συγνώμη από τον κόσμο της Λαμίας.

Παπαϊωάννου: «Ψεύδεται ο Μάντζιος, να είναι πιο προσεκτικός»

Τι να πούμε δηλαδή, πέρασε όλα καλά και συνεχίζουμε; Δεν έριξα το φταίξιμο στον προπονητή μπορεί να είδε κάτι που δεν είδα εγώ, να βγει να τοποθετηθεί.

Παπαϊωάννου: «Να δούμε ποιοι το έπαιξαν και τι το έπαιξαν»

Εγώ ξέρω ότι σπίτι σου είναι η ομάδα στην οποία εργάζεσαι.

Δεν γίνεται αλλού να τρως, να πίνεις και αλλού να το...δίνεις. Με πείραξε που είπε ότι ο Πανιώνιος είναι το σπίτι του».