Παπαϊωάννου: «Να δούμε ποιοι το έπαιξαν και τι το έπαιξαν»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, άφησε υπονοούμενα για το ματς με τον Πανιώνιο, αν και όπως είπε «δεν μπορώ να μιλήσω με αποδείξεις για τίποτα».

Παπαϊωάννου: «Να δούμε ποιοι το έπαιξαν και τι το έπαιξαν»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 1», ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, είπε:

«Δεν χωράγαμε και οι δύο μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ένας από τους δύο έπρεπε να φύγει. Δεν μπορώ να μιλήσω με αποδείξεις για τίποτα, αλλά γνωρίζω πως τα στοιχηματικά δύο μέρες το είχαν ξεσκίσει το παιχνίδι.

Κάποια στιγμή θα παρακαλέσω τον εισαγγελέα να ανοίξει και να δούμε ποιοι το έπαιξαν και τι το έπαιξαν. Είχαν κάνει τον Πανιώνιο Μπαρτσελόνα και τη Λαμία… Άνω Ραχούλα.

Είναι η πρώτη φορά που για τη Λαμία υπάρχει στο στοίχημα τόσο μεγάλη “ανωμαλία”. Δεν μπορώ να πω βέβαια ότι κάποιος το ήξερε».

Για την απομάκρυνση του Μάντζιου: «Τελειώνοντας το παιχνίδι δεν πήγε στη συνέντευξη. Εγώ περίμενα να έρθει να μου πει γιατί πήγε στραβά το παιχνίδι.

Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, είχε τα κλειδιά της ομάδας. Δεν μπορώ να πω ότι όφειλε να μου μιλήσει. Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι πως είχε κάνει κάποιες δηλώσεις ότι ο Πανιώνιος είναι το σπίτι του.

Aλέξης Κούγιας: «Στημένο από τον Μάντζιο το Λαμία - Πανιώνιος»

Αυτό δεν μπορεί να το λέει δημόσια ένας προπονητής. Σπίτι του είναι η ομάδα στην οποία δουλεύει και δεν ήταν κατάλληλος και ο χρόνος που το είπε. Δεν έχω τίποτα με τον Πανιώνιο βέβαια».

Για τα διαδικαστικά με τον Μάντζιο: «Από όσο γνωρίζω ο κύριος Μάντζιος εξοφλήθηκε μέχρι και το τέλος της σεζόν. Μετά το ματς με τον Πανιώνιο θα καθόμασταν να ανανεώσουμε, εφόσον συνέκλιναν οι απόψεις μας σε κάποια θέματα. Περιμέναμε απλά να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και τυπικά».

Για τον Βόλο: «Όπως πήγαμε όλα τα παιχνίδια με εξαίρεση αυτό με τον Πανιώνιο, θα το πολεμήσουμε στα ίσα. Αυτό το παιχνίδι με έχει κρατήσει τρεις μέρες άυπνο και έχω κι άλλα προβλήματα, που δεν αξίζει τον κόπο στην τελική».

Για το μέλλον: «Το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι αυτό που είναι. Να τελειώσει η χρονιά και θα τα δούμε. Κάποιοι παίκτες έτσι κι αλλιώς έχουν συμβόλαιο. Κάποιοι άλλοι μπορεί να συνεχίσουν.

Όλα κυλάνε ομάλα, αλλά υπάρχει μια θλίψη μέσα στην ομάδα από αυτό που έγινε. Είναι πεσμένη η ψυχολογία μας. Εμείς πάντως είμαστε ικανοποιημένοι από τους παίκτες.

Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, γιατί υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και πρέπει να κάνουμε περικοπές δαπανών για να επιβιώσουμε. Μια ομάδα επιπέδου Super League έχει τεράστιο κόστος και χωρίς φιλάθλους δεν βγαίνουμε πέρα».

Για την κίνηση του Αντέτζο να ζητήσει συγγνώμη: «Αυτό έπρεπε να το είχαν κάνει άλλοι πιο υπεύθυνοι, αλλά προτίμησαν να σιωπήσουν ή να φύγουν. Τουλάχιστον ο Αντέτζο έδειξε πόσο άντρας είναι, έχει άντερα και συναίσθηση αυτοκριτικής».