Μάντζιος: «Να ανακαλέσει ο Πανουργιάς αλλιώς θα λογοδοτήσει»

Τη δική του απάντηση για τα όσα του καταλογίζουν σχετικά με το αποτέλεσμα στο Λαμία - Πανιώνιος έδωσε ο Άκης Μάντζιος

Μάντζιος: «Να ανακαλέσει ο Πανουργιάς αλλιώς θα λογοδοτήσει»

Μετά και την επίσημη τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου ο Άκης Μάντζιος έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα του καταλογίζει σχετικά με την ήττα της ομάδας από τον Πανιώνιο.

Παπαϊωάννου: «Να δούμε ποιοι το έπαιξαν και τι το έπαιξαν»

Ο πρώην προπονητής των Φθιωτών πέρασε στην αντεπίθεση τονίζοντας με δήλωση του πως ο Παπαϊωάννου θα λογοδοτήσει για τον βρόμικο πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον του σε περίπτωση που δεν ανακαλέσει.

Aλέξης Κούγιας: «Στημένο από τον Μάντζιο το Λαμία - Πανιώνιος»

Αναλυτικά η δήλωση του Άκη Μάντζιου:

«Με αγανάκτηση παρακολουθώ το τελευταίο 24ωρο την συστηματική εκστρατεία στοχοποίησης μου και σπίλωσης του ονόματός μου και της 30ετούς διαδρομής μου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και της αποδόμησης του έργου μου στην ομάδα της Λαμίας από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας. Αυτό είναι το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την επιτυχημένη πορεία μιας ομάδας που πριν αναλάβω φλέρταρε με τον υποβιβασμό και άμα της αναλήψεως μου έφτασε πολύ κοντά στην 6 θέση και σε μια επικείμενη έξοδο στην Ευρώπη. Είναι προφανές ότι την λάσπη επέλεξε ο μεγαλομέτοχος για να αποφύγει να πληρώσει όσα έχουμε συμφωνήσει επειδή δεν υπέκυψα στις πιέσεις να παραιτηθώ από τις νόμιμες αξιώσεις μου. ’Η θα ανακαλέσει ή σύντομα θα λογοδοτήσει για τον βρώμικο πόλεμο που έχει εξαπολύσει εναντίον μου. Παιχνίδια εντυπώσεων εις βάρος μου δεν γίνονται ανεκτά. Τίποτα δε θα μείνει κρυφό».