Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Δεν «Χ»αρίστηκαν οι Αρκάδες (highlights)

Ο βαθμολογικά αδιάφορος Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε σε ισοπαλία (1-1) τον Παναιτωλικό που καιγόταν για νίκη στη μάχη για τη σωτηρία.

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: Δεν «Χ»αρίστηκαν οι Αρκάδες (highlights)

Την ήθελε πολύ τη νίκη ο Παναιτωλικός κόντρα στον θεωρητικά αδιάφορο Αστέρα Τρίπολης ώστε να ξεπεράσει μονομιάς τον Πανιώνιο και την Ξάνθη στην κούρσα για την παραμονή στην κατηγορία. Έλα όμως που οι Αρκάδες δεν πήγαν για τουρισμό στο Αγρίνιο. Το χτύπησε στα ίσα το ματς ο Αστέρας, θα μπορούσε να το πάρει κιόλας, αν αξιοποιούσε κάποια από τις καλές στιγμές του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία.

Τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα της Τρίπολης που πορεύεται αήττητη στα πλέι άουτ. Όσο για τον αγχωμένο Παναιτωλικό, ισοβαθμεί πια με την Ξάνθη στη ζώνη του μπαράζ παραμονής και ετοιμάζεται για δύο σερί ματς στην Αθήνα κόντρα σε Ατρόμητο και Πανιώνιο, που θα κρίνουν εν πολλοίς τη μάχη που δίνουν οι «κυανοκίτρινοι» για τη σωτηρία.

ΤΑ ΓΚΟΛ
11': Ο Μουνάφο άλλαξε έξοχα την μπάλα με τον Ντέλετιτς, μπήκε κάθετα στην περιοχή και με το αριστερό την έστειλε πρώτα στο αριστερό δοκάρι και ακολούθως στα δίχτυα για το 0-1.
32': Ο Ρόσα πέρασε κάθετη μπαλιά στον Ντάουντα, ο οποίος απέφυγε στην έξοδο τον Παπαδόπουλο και πλάσαρε στην κενή εστία, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Σκόρερ: 32' Ντάουντα / 11' Μουνάφο

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Κίτρινες κάρτες: Κέβιν, Ρόσα, Λιάβας, Τζανακάκης, Μουνάφο / Σίτο, Τασουλής Ντέλετιτς, Παπαδόπουλος

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Φερνάντεθ, Τσιγγάρας (65' Τζανακάκης), Κέβιν, Μαλής, Λιάβας, Ντάλσιο, Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (74' Λουσέρο), Ντουάρτε, Ντάουντα (74' Μπαΐροβιτς).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Αντζουλάς, Πασαλίδης, Μουνάφο, Μπέλοκ (46' Φερνάντεθ Μ.), Ντέλετιτς, Σίτο (65' Τζίμας), Φερνάντεθ Λ. (46' Ριέρα), Κρέσπι (80' Αλί Μπάμπα).