Η αλήθεια για Σα και Μονπελιέ

Τι πραγματικά ισχύει με τη φημολογία που αναπτύχθηκε γύρω από τον Ζοσέ Σα και το ενδιαφέρον της Μονπελιέ για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Η αλήθεια για Σα και Μονπελιέ

Με αφορμή ένα δημοσίευμα στη Γαλλία δημιουργήθηκε θέμα για τον Ζοσέ Σα. Ποια είναι η αλήθεια σύμφωνα με όσα γράφτηκαν σε γαλλική ιστοσελίδα; Οι Γάλλοι στο ρεπορτάζ τους ανέφεραν πως ο 27χρονος πορτιέρε του Ολυμπιακού ήταν στη λίστα της Μονπελιέ.

Συγκεκριμένα ο εξαιρετικός τερματοφύλακας, Τζερόνιμο Ρούλι που αγωνίστηκε στη Μονπελιέ δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Ήταν δανεικός από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία τον ζήτησε πίσω και θα τον πάρει από τους Γάλλους. Έτσι ο Αργεντινός πορτιέρε πήρε το δρόμο της επιστροφής για την Ισπανία.

Αυτόματα η Μονπελιέ βγήκε στην αγορά για την αναζήτηση τερματοφύλακα. Το όνομα του Ζοσέ Σα ήταν στη λίστα της όπως ήταν και του Νταβίντ Βον Μπάλμος της Γιούνγκ Μπόις. Και οι δύο περιπτώσεις, ωστόσο έχουν μείνει πίσω και δεν φαίνεται να προχωρούν. Η Μονπελιέ έχει εγκαταλείψει τον Σα και μάλιστα είναι έτοιμη να κλείσει τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα ένας άλλος Αργεντινός, ο Εζεκίελ Ουνσάιν είναι αυτός που είναι έτοιμος να αποκτηθεί από τη Μονπελιέ. Πρόκειται για τον 26χρονο πορτιέρε της Νιούελς Ολντ Μπόις, που έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν και έχει τρομερή πρόοδο. Αυτός είναι το φαβορί για να πάρει τη θέση του Ρούλι που επιστρέφει στη Σοσιεδάδ.