Δώνης: «Η ομάδα είναι καταρρακωμένη»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη μετά την ήττα με 3-0 του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό.

Δώνης: «Η ομάδα είναι καταρρακωμένη»

Ο Γιώργος Δώνης δήλωσε πως χάθηκε η υγεία που υπήρχε στον σύλλογο εξαιτίας κάποιων αποφάσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Είναι δύσκολο σημείο για την ομάδα. Είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη, έχει πολλά θέματα στο εσωτερικό της να αντιμετωπίσει, η υγεία δεν υπάρχει πλέον για ευνόητους λόγους, πολλά τα λάθη, τα παιδιά προσπάθησαν.

Τα γκολ του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-0 (vid)

Το γενικότερο κλίμα δεν είναι καλό. Στον Παναθηναϊκό πρέπει να σεβόμαστε τα παιδιά που έχουν προσφέρει. Είναι λογικό κάποιος να μην μπορεί να διαχειριστεί κάποια πράγματα. Τα παιδιά που ξέρουν ότι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα έχουν μία νευρικότητα και αυτό επηρεάζει όλη την ομάδα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-0: Μετέτρεψε το ντέρμπι σε περίπατο

Θα ναι δύσκολο το διάστημα το επόμενο. Θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε. Υπάρχει ένας σύλλογος που λέγεται Παναθηναϊκός. Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας ακόμα. Το που φτάσαμε είναι αποφάσεις άλλων. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες έχουν διαχειριστεί την κατάσταση διαφορετικά. Μπορεί κάποιος να το βλέπει ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο αλλά όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό δεν γίνεται να λειτουργείς έτσι.

Μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες, θα είμαστε δίπλα στα παιδιά, αυτό που τους είπα είναι ότι πρέπει να κοιτάνε μια γενική εικόνα και να μην βγάζουν νεύρα και αυτό πρέπει να ισχύσει μέχρι τέλους.

Σέβομαι όλα τα παιδιά, θα τους αποχαιρετήσω και εγώ, η ομάδα αυτή όπως ήταν δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, οι ιδιοκτήτες είναι αυτοί που αποφασίζουν και εύχομαι ο Παναθηναϊκός να φτάσει εκεί που επιβάλει το DNA του".