Αφήνει Τσιμίκα η Νις, κλείνει άλλον αριστερό μπακ!

Η Νις εμφανίζεται να κάνει πίσω στην υπόθεση του Κώστα Τσιμίκα, καθώς φέρεται να έχει κλείσει τον Χασάν Καμαρά από την Ρεμς.

Αφήνει Τσιμίκα η Νις, κλείνει άλλον αριστερό μπακ!

Τέλος ο Τσιμίκας για τη Νις; Αυτό μεταδίδουν οι Γάλλοι εδώ και μερικές ώρες. Δύο φορές η Νις έχει εισπράξει αρνητικές απαντήσεις από τον Ολυμπιακό για την αγορά του Κώστα Τσιμίκα. Λέγεται ότι η τελευταία της πρόταση είχε φτάσει κοντά στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Η ομάδα της Νίκαιας που δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και έκανε ακόμα και άνθρωπός της ταξίδι στην Ελλάδα για να κλείσει τον 24χρονο Έλληνα μπακ, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός επιμένει στα 25 εκατομμύρια και οι τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι η Νις έκανε οριστικά πίσω για τον Τσιμίκα και κινήθηκε αμέσως για την απόκτηση άλλου αριστερού μπακ, πολύ πιο φθηνού από τον άσο των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα της Νίκαιας «Nice-Matin», η Νις έχει έρθει ουσιαστικά σε συμφωνία με την Ρεμς έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τον 26χρονο Γάλλο αριστερό μπακ Χασάν Καμαρά.