Οι Γάλλοι «στοχεύουν» στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Οι γαλλικές ομάδες δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και αναγκαστικά στρέφουν το βλέμμα τους στη μεταγραφική ενίσχυση με τους Καμαρά, Τσιμίκα και Σισέ σε πρώτο πλάνο.

Οι Γάλλοι «στοχεύουν» στο ρόστερ του Ολυμπιακού

Ας ξεκινήσουμε από τα δεδομένα... Και τα δεδομένα είναι ότι η μοναδική ομάδα έως τώρα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για ποδοσφαιριστή του είναι η Νις (για Τσιμίκα). Από εκεί και πέρα, οτιδήποτε άλλο έχει ακουστεί, οτιδήποτε άλλο εχει γραφτεί είναι ένα ενδιαφέρον, είναι μία βολιδοσκόπηση και μία... τάση για επίσημη προσφορά. Χειροπιαστή πρόταση όμως δεν έχει γίνει, πλην του Τσιμίκα από την ομάδα της Νίκαιας.

Είναι λογικό τις τελευταίες μέρες να έχουν βγει δυναμικά στην αγορά οι γαλλικές ομάδες. Το πρωτάθλημά τους έχει διακοπεί βίαια τον Μάιο και αναπόφευκτα βάζουν σε εφαρμογή τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετούς θαυμαστές στη Ligue 1. Η Νις έχει ξετρελαθεί με τον Τσιμίκα και τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται να έχει κάνει τρεις επίσημες κρούσεις, αλλά στο λιμάνι δεν τις συζήτησαν καν.

Εσχάτως εμφανίστηκε και η Ρεν που εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Μαντί Καμαρά, χωρίς ωστόσο να είναι κάτι προχωρημένη. Το ότι η Ρεν παρακολουθεί διεξοδικά τον Αφρικανό χαφ, είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Επίσης, και ο Σισέ κάνει «γκελ» στην γαλλική αγορά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι σοβαρό για να ειπωθεί αυτή τη στιγμή από συγκεκριμένη ομάδα. Παρακολουθείται όμως στενά από τρεις συλλόγους της Ligue 1.

Η ουσία είναι ότι θα υπάρξουν κι άλλες... Νις τις επόμενες μέρες. Θα εμφανιστούν κι άλλες γαλλικές ομάδες που θα χτυπήσουν την «πόρτα» του Ολυμπιακού και το μεγαλύτερο... σουξέ θα το έχει ο Καμαρά. Το δικό του όνομα συζητιέται πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό στην γαλλική αγορά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα δεχτεί να τον δώσει τώρα. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις, κανένας ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να πωληθεί!