«Πάγωσε» του Τσιμίκα η Νις

Η Νις έκανε κρούση στον Ολυμπιακό για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Γάλλοι το θέμα έχει μπει στο «ψυγείο».

«Πάγωσε» του Τσιμίκα η Νις

Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν στο… στόχαστρο τους τον Κώστα Τσιμίκα και μία από αυτές και η Νις. Το ενδιαφέρον των Γάλλων φάνηκε από την πρώτη στιγμή πολύ σοβαρό και ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για μία ομάδα με γερό πορτοφόλι και με την ευχέρεια να διαθέσει αρκετά χρήματα.

Η Νις δεν έχει ξεχάσει τον 24χρονο αριστερό μπακ του Ολυμπιακού και όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στη Γαλλία έχει ασχοληθεί σοβαρά με τον Έλληνα διεθνή. Χρειάζεται ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας της και το ενδιαφέρον της για τον Τσιμίκα είναι αρκετά σοβαρό.

Βέβαια η απάντηση που πήρε από τον Ολυμπιακό φαίνεται πως την έχει αποθαρρύνει. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη Γαλλία οι Πειραιώτες ξεκαθάρισε στη Νις πως για να παραχωρήσουν τον Τσιμίκα θέλουν 20 εκατ. ευρώ και ότι δεν συζητούν με λιγότερα.

Μετά την απάντηση του Ολυμπιακού η Νις αντιλήφθηκε πως είναι τρομερά δύσκολο να πάρει τον παίκτη από τους Πειραιώτες. Οι Γάλλοι ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν 7-8 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό. Γίνεται κατανοητό ότι η απόσταση που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι πολύ μεγάλη και δύσκολο να καλυφθεί αν δεν δείξει διάθεση η Νις να ανέβει αρκετά.

Προς το παρόν αυτό που προκύπτει από τη Γαλλία είναι πως η διοίκηση της Νις έχει βάλει στο… ψυγείο το θέμα του Τσιμίκα. Δεν μπορεί να ασχοληθεί άλλο με τον Έλληνα μπακ, αφού το ποσό που ζητάει ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλο.