Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 0-0: Έχασε ευκαιρία ο «Ιστορικός» (vid)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιος. Σπουδαία ευκαιρία με τον Γρίβα στο 90 λεπτό για τους «κυανέρυθρους» με τον Γρίβα.  Δοκάρι με τον Λουίς Φερνάντεθ στο 17' είχαν οι Αρκάδες.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 0-0: Έχασε ευκαιρία ο «Ιστορικός» (vid)

Την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες του στα play out της Super League έχασε ο Πανιωνίος, που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Παρότι οι «κυανέρυθροι» δεν ήταν καλύτεροι, είχαν την ευκαιρία του αγώνα αφού στο 90’ ο Γρίβας δεν μπόρεσε να βάλει το κεφάλι του και να δώσει «ανάσα» στην ομάδα του.

Το συγκρότημα του Λεωνίδα Βόκολου έμεινε για δεύτερο σερί ματς αήττητο, ωστόσο θα μπορούσε να αποδράσει με το τρίποντο από το «Θεόδωρος Κολοκτρώνης» που θα του αύξανε τις πιθανότητες για την παραμονή.

Θλάση στον πρόσθιο μηριαίο ο Εμμανουηλίδης

Αρκετά καλός ο Αστέρας που στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Μάλιστα, στο 17’ είχε και δοκάρι με τον Λουίς Φερνάντεθ ύστερα από σέντρα του Μουνάφο.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος: Δυο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο (vids)

Στους 15 βαθμούς ο Πανιώνιος, στο -3 από την Ξάνθη που έχει παιχνίδι λιγότερο και στο -5 από τον Παναιτωλικό! Την επόμενη αγωνιστική, οι «κυανέρυθροι» φιλοξενούνται από την Λαμία, με τον Αστέρα να υποδέχεται στην Τρίπολη τον Ατρόμητο για την μάχη της 7ης θέσης!

Δείτε τα highlights του αγώνα

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 0-0

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες: Ματρικάρντι, Ντέλετιτς, Πασαλίδης, Τζίμας– Κόρμπος, Λυμπεράκης.

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (86’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ (61’ Ριέρα), Ντέλετιτς (60’ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (81’ Κρέσπι), Μπαράλες (46’ Δουβίκας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης (58’ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης, Λυμπεράκης, Εμμανουηλίδης (35’ Δούμτσιος).

Διαβάστε ακόμη:

Ράσταβατς: «Μας επηρέασε η άδεια του Άρη»

Βόκολος: «Έχουμε ακόμα πέντε τελικούς»