Βόκολος: «Έχουμε ακόμα πέντε τελικούς»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Λεωνίδας Βόκολος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και τόνισε πως υπάρχουν μπροστά πέντε τελικοί.

Βόκολος: «Έχουμε ακόμα πέντε τελικούς»

Στο 0-0 έμεινε ο Πανιώνιος με τον Αστέρα στην Τρίπολη με αποτέλεσμα να βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, Λεωνίδας Βόκολος μετά το τέλος του ματς με τους Αρκάδες μίλησε στην κάμερα της Nova και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 0-0: Έχασε ευκαιρία ο «Ιστορικός»

«Στεναχωρημένος δεν είμαι. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ακολούθησαν πιστά το πλάνο. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει σε κάποιες φάσεις. Δεν ήρθε το γκολ. Συνεχίζουμε. Πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς.

Θεωρώ ότι είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες. Αν είχαμε κάνει γκολ στο πρώτο τέταρτο θα ήταν διαφορετικό το ματς. Είναι μέσα στο πρόγραμμα οι τραυματισμοί. Συνεχίζουμε. Αγωνίζονται οι παίκτες σε δύσκολες συνθήκες. Έχουμε ακόμα πέντε τελικούς. Μου αρέσει πάντα και το λέω ότι βλέπω παιδιά με κίνητρο και διάθεση. Δείχνουν σεβασμό στον εαυτό τους και στον σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Βόκολος στις δηλώσεις.