Ράσταβατς: «Μας επηρέασε η άδεια του Άρη»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε για το 0-0 του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο και απέδωσε τη λευκή ισοπαλία στην άδεια του Άρη για συμμετοχή στην Ευρώπη.

Ράσταβατς: «Μας επηρέασε η άδεια του Άρη»

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε απλά έναν βαθμό από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο με τον οποίο έμεινε στο 0-0. Ο τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας, Μίλαν Ράσταβατς μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του ήταν επηρεασμένοι από το γεγονός πως πήρε άδεια ο Άρης για να παίξει στην Ευρώπη.

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 0-0: Έχασε ευκαιρία ο «Ιστορικός»

«Δεν ήμασταν αρκετά καλοί να τελειώσουμε τις φάσεις. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Το κίνητρο είναι διαφορετικό για κάθε ομάδα. Ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερο κίνητρο σε σχέση με εμάς. Εμείς μάθαμε και την απόφαση ότι ο Άρης πήρε άδεια και την Ευρώπη και ίσως επηρέασε την απόδοσή μας. Θα προετοιμάσουμε την ομάδα μας για τη νέα σεζόν όσο καλύτερα γίνεται».

Για το τι κρατάει περισσότερο από την ομάδα του: «Η οργάνωση που είχαμε στο παιχνίδι μας ήταν σε ένα καλό επίπεδο. Κάναμε κάποια τακτικά λάθη, αλλά ο τρόπος που αναπτυχθήκαμε ήταν αρκετά καλός. Ο Πανιώνιος μας χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Ήταν κοντά στο γκολ, αλλά οι νεαροί και άπειροι παίκτες δεν τα κατάφεραν. Ξέρουμε όταν παίζουμε με τον Πανιώνιο πως θα είναι περισσότερο δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά ο Ράσταβατς.