Παναθηναϊκός: Τελειωμένη υπόθεση του Ζαχίντ-Τριετές συμβόλαιο στον Πούγγουρα

Ο Γκίας Ζαχίντ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά τις 30/6 που λήγει και ο δανεισμός του, ενώ ανανέωσε για τρία χρόνια ο Αχιλλέας Πούγγουρας με απολαβές 700.000 στο σύνολο.

Παναθηναϊκός: Τελειωμένη υπόθεση του Ζαχίντ-Τριετές συμβόλαιο στον Πούγγουρα

O Γκίας Ζαχίντ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά τις 30/6 όπου και λήγει ο δανεισμός του. Όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ και θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας για την νέα σεζόν, όπως έχουν τονίσει οι Κύπριοι στους πράσινους.

Το θέμα με τον Νορβηγό θεωρείται τελειωμένο και μετά το πέρας τις 30 Ιουνίου ο Ζαχίντ θα επιστρέψει στο ΑΠΟΕΛ.


Οι πράσινοι επικοινώνησαν με την πλευρά του Αχιλλέα Πούγγουρα και συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Έτσι ο 24χρονος Έλληνας στόπερ αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο επέκτασης με τους πράσινους μέχρι την επόμενη εβδομάδα.


Ο Πούγγουρας αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ το 2018 ως ελεύθερος, αλλά με την πλευρά του δικεφάλου του βορρά να κρατάει ποσοστό 35% σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής πωληθεί.


Το τριετούς διάρκειας συμβόλαιο του 24χρονου στόπερ θα είναι αρκετά αυξημένο. Πιο συγκεκριμένα τον πρώτο χρόνο θα εισπράξει το ποσό των 215.000 ευρώ, ενώ την δεύτερη σεζόν θα έχει αύξηση κατά 20.000 ευρώ και τον τρίτο χρόνο θα λάβει 250.000 ευρώ. Οι συνολικές απολαβές του θα φτάσουν τα 700.000 ευρώ συν κάποια μπόνους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Πούγγουρας θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, αλλά για ομάδα του εξωτερικού.