Ανεπηρέαστος από τις «Σειρήνες»

Ο Μαντί Καμαρά απέδειξε και με τον Άρη ότι έχει μείνει ανεπηρέαστος από τα όσα ακούγονται εδώ και έναν χρόνο για ενδιαφέρον και προτάσεις από ομάδες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ανεπηρέαστος από τις «Σειρήνες»

Δεν είναι τα δύο γκολ και η μία ασίστ...Ούτε η πάσα στον Φορτούνη στη φάση του πέναλτι. Είναι η αγωνιστική συμπεριφορά. Είδαμε και στην Τούμπα, και με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, έναν Μαντί Καμαρά να μην ασχολείται με τις «Σειρήνες» που ηχούν στα αυτιά του από το περσινό καλοκαίρι.

Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς... Ο Καμαρά μπορεί να μην είναι ο πρώτος παίκτης στην προπόνηση, αλλά είναι δουλευταράς και χάρη στην δουλειά που έχει ρίξει, έχει φτάσει στο σημείο να τον θέλουν ένα σωρό ομάδες από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Εκείνο όμως που μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι δεν έχει παρασυρθεί από τα μεταγραφικά σενάρια, ότι έχει κλείσει τα αυτιά του και ασχολείται αποκλειστικά με τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρουμε αν του χρόνου θα είναι στο λιμάνι. Βλέπετε, είναι δεδομένο ότι θα έρθουν προτάσεις για τον Αφρικανό και ήδη κάποιες δηλώσεις του Πιερ Ισά στο εξωτερικό, ένας Ισά που δεν πολυμιλάει στον Τύπο, σαν να δίνουν την εντύπωση ότι κάτι «δυνατό» μπορεί να έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ωστόσο, θα είναι άδικο για αυτό το παιδί να μην γραφτούν δύο κουβέντες. Και στην Τούμπα ήταν καλός... Του πήρε ένα δεκάλεπτο για να πατήσει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στη συνέχεια «κατάπιε» τον Μίσιτς και τον Μαουρίτσιο, ενώ όποτε χρειαζόταν, έβγαινε και αριστερά για να περιορίζει τις κούρσες του Μάτος. Το ίδιο έκανε και κόντρα στον Άρη... Έβγαινε αρκετά στο αριστερό «φτερό» για να δίνει τις απαιτούμενες βοήθειες.

Ώρες-ώρες δίνει την εντύπωση ότι έχει αστείρευτες δυνάμεις. Σίγουρα κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να κάνει μία διαχείριση δυνάμεων, αλλά ήταν απαραίτητο να χαμηλώσει την ένταση. Από τρίμηνη αποχή προέρχονται οι ποδοσφαιριστές και έχοντας ένα σκορ ασφαλείας, δεν χρειαζόταν να το πάει στα... άκρα έως το 94’.

Και κάτι τελευταίο: Ο Καμαρά «έπαιξε καλή μπάλα» και στις δηλώσεις του. «Χάρη στον Ολυμπιακό με έμαθε ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά... Πολλά μπράβο, γιατί πατάει στη γη! Και είναι δεδομένο ότι διατηρώντας αυτά τα μυαλά θα βρεθεί σε κορυφαία Λίγκα σύντομα.