Καμαρά: «Με έμαθαν χάρη στον Ολυμπιακό»

Ο Μαντί Καμαρά σχολίασε τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

Καμαρά: «Με έμαθαν χάρη στον Ολυμπιακό»

Ο Μαντί Καμαρά ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι με τον Άρη σκοράροντας δύο φορές και έχοντας στο ενεργητικό του και μία ασίστ. Ο Αφρικανός χαφ κινήθηκε και πάλι σε πολύ υψηλό επίπεδο και αποδείχτηκε καθοριστικός γι’ ακόμα μία φορά σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Καμαρά μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στα δύο γκολ που έβαλε λέγοντας: «Είναι η πρώτη φορά σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που σκόραρε δύο φορές σε ένα παιχνίδι».

Όσον αφορά στη θέση που αγωνίζεται ο Καμαρά είπε: «Παίζω από παιδάκι σε αυτή τη θέση. Αισθάνομαι πολύ καλά σε αυτή τη θέση και νομίζω ότι μου ταιριάζει πολύ», ήταν τα λόγια του και σχολιάζοντας την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα είπε: «Είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να δουλεύουμε πολύ και νομίζω ότι έτσι μπορούσες να διατηρήσεις τη θέση σου στην ομάδα».

Ο Καμαρά, ωστόσο ήταν ξεκάθαρος πως ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με το τι κάνουν οι αντίπαλοι του. «Αυτό που κάνουν οι μεγάλες ομάδες και αυτό που κάνουμε και εμείς είναι να μην κοιτάμε τι κάνουν οι αντίπαλοι. Μας ενδιαφέρει μόνο τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν μας απασχολεί τι κάνουν οι αντίπαλοι μας».

Όλο αυτό το διάστημα για τον Καμαρά έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία και ο ίδιος είπε: «Αυτό που με απασχολεί μόνο είναι να κερδίσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Μόνο με αυτό με απασχολεί και τίποτα άλλο. Όλα τα υπόλοιπα τα αφήνω έξω. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πάρει τον τίτλο, γιατί σε αυτή την ομάδα τα οφείλω όλα. Χάρη στον Ολυμπιακό με έμαθαν και οι υπόλοιπες ομάδες. Πρώτα να κερδίσουμε τον τίτλο και μετά θα δούμε τι θα γίνει».