Τσιμίκας: «Τρεις νίκες και πρόκριση στον τελικό»

Ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι Πειραιώτες θα κερδίσουν τα επόμενα τρία ματς με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Τσιμίκας: «Τρεις νίκες και πρόκριση στον τελικό»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και χρειάζεται ακόμη δύο νίκες για να «σφραγίσει» και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ο ακραίος μπακ των «ερυθρόλευκων», Κώστας Τσιμίκας τόνισε πως η ομάδα του κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά και πως είναι γεννημένη για τα δύσκολα ματς.

Συγκεκριμένα, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή του MEGA «Σούπερ Μπάλα LIVE» και ερωτηθείς για τα τρία ντέρμπι που ακολουθούν, ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός θα κάνει ισάριθμες νίκες.

Για το ματς με τον Άρη: «Σίγουρα τα γκολ που βάλαμε νωρίς μας έλυσαν τα πόδια τα θέλαμε πολύ. Μπήκε και το 3ο και «σφραγίσαμε» τη νίκη. Απο εκεί και πέρα, κοιτάζουμε το ματς ξεχωριστά. Είτε είμαστε 19 πόντους μπροστά είτε έναν, δεν έχει σημασία. Εμείς απλώς θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα τα καταφέρουμε».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: «Σίγουρα η ομάδα είναι έτοιμη.Το έχουμε αποδείξει. Σε κάθε ματς που παίζαμε όλη τη σεζόν (Κυριακή, Τετάρτη) είμασταν εκεί. Αυτή η ομάδα είναι γεννημένη για τα δύσκολα και θα παίξουμε για να νικήσουμε. Θέλουμε τρεις νίκες, τόσο για να προκριθούμε στον τελικό όσο και για να «σφραγίσουμε» τον τίτλο».