Μαρτίνς: «Το ποδόσφαιρο είναι νεκρό χωρίς οπαδούς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε λόγο για μειωμένη ένταση από τους παίκτες του στο ματς με τον Άρη σε σχέση με αυτό της Τούμπας, αναφέρθηκε στον Μαντί Καμαρά και στην έλλειψη οπαδών, ενώ μίλησε επικριτικά για το αγωνιστικό πρόγραμμα του Κυπέλλου.

Μαρτίνς: «Το ποδόσφαιρο είναι νεκρό χωρίς οπαδούς»

Αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς σχολίασε: «Δεν ήρθαμε με κεκτημένη ταχύτητα από την Τούμπα. Η ομάδα δεν είχε την ίδια ένταση όπως στην Τούμπα. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, είναι μία δίκαιη νίκη, αλλά δεν είχαμε την ίδια ένταση. Όπως και να ‘χει, είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη».

Για το νέο ρόλο που δίνει στον Καμαρά είπε: «Πραγματικά μπορεί αν παίξει σε πολλές θέσεις. Σήμερα έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στη θέση που τον χρησιμοποιώ. Εχουμε πολλές εναλλακτικές, έχουμε δουλέψει πολλούς αυτοματισμούς και μπορούν οι παίκτες μας να προσαρμοστούν σε διάφορες θέσεις».

Για το αν πήρε θετικά πράγματα από τους παίκτες που μπήκαν στο ματς στο δεύτερο μέρος σχολίασε: «Το σκορ μας επιτρέπει να κάνουμε τις αλλαγές, γιατί ακολουθούν δύσκολα ματς όπως με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Πρέπει να δίνουμε ρυθμό και έπρεπε να δώσουμε χρόνο σε παίκτες όπως ο Καφού, ο Χασάν, ο Φορτούνης, ο Λοβέρα».

Για τη σημερινή ατμόσφαιρα με την εικονική εξέδρα και τα ηχητικά επισήμανε: «Δεν είναι το ίδιο. Δεν μπορούμε να νιώσουμε σαν να είναι ο κόσμος μας, γιατί το ποδόσφαιρο ζει μαζί με τους φιλάθλους. Είναι μία μεταβατική περίοδος, αλλά το ποδόσφαιρο είναι νεκρό χωρίς τους οπαδούς μας».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Πράγματι, το αντιμετωπίζουμε σαν ένα παιχνίδι που αξίζει τρεις βαθμούς. Για εμάς έχει την ίδια σοβαρότητα όπως όλα τα ματς. Θέλουμε να το κερδίσουμε. Μετά έρχεται το ματς του Κυπέλλου και θα μας δημιουργήσει δυσκολίες που θα έχουμε λίγες μέρες για να ξεκουραστούμε. Θα έπρεπε η οργάνωση του Κυπέλλου να είναι καλύτερη και να αφήσει τις ομάδες να ξεκουράζονται περισσότερο ή έστω να ξεκουράζονται όλες οι ομάδες το ίδιο».