Ο Γαβαλάς για την παρουσία οπαδών στις κερκίδες

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με ποστάρισμα του εξέφρασε την αισιοδοξία του πως δεν θα αργήσει η ημέρα που ένα αριθμός οπαδών θα βρίσκεται στις κερκίδες.

Ο Γαβαλάς για την παρουσία οπαδών στις κερκίδες

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play offs της Super League, αλλά στις κερκίδες δεν θα υπάρχουν οπαδοί του. Η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες είχαν παίξει στο γήπεδο τους ήταν στις 12 Μαρτίου στο παιχνίδι με τη Γουλβς, ενώ την 1η Μαρτίου ήταν το τελευταίο ματς που είχε γίνει παρουσία οπαδών, για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς με ποστάρισμα του στο facebook παρουσίασε το match programme της αποψινής αναμέτρησης και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως δεν θα αργήσει η ημέρα που θα επιστρέψει ο κόσμος στις κερκίδες.

Αναλυτικά ο Νίκος Γαβαλάς έγραψε:

«Ήταν 1η Μαρτίου του 2020, όταν το Καραϊσκάκη άνοιξε για τελευταία φορά τις θύρες του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε άλλο ένα εντός έδρας ματς, κόντρα στη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League. Ωστόσο, διεξήχθη χωρίς κόσμο καθώς τα προβλήματα της πανδημίας μόλις είχαν αρχίσει να μπαίνουν στην καθημερινότητά μας.

Aπόψε, επιστρέφουμε στο Καραϊσκάκη, για τον αγώνα με τον Άρη, της 2ης αγωνιστικής των Play-Off.

Καθώς πλησιάζουμε προς την έναρξη του αγώνα, σας προσφέρουμε σε ηλεκτρονική μορφή το επίσημο Match Programme, με θέματα για την κάρτα μέλους και την κάρτα φιλάθλου, για τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου με τον Άρη, όπως και για τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στα εισιτήρια.

Η εποχή μάς υποχρεώνει να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί. Ελπίζουμε πως δε θα αργήσει η ημέρα που αρχικώς ένας συγκεκριμένος αριθμός θεατών θα έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται στις εξέδρες. Μάλιστα, όταν αρθούν όλοι οι περιορισμοί, θα σημαίνει πως η ανθρωπότητα θα έχει βγει νικήτρια στη μάχη με τον κορονοϊό».

Διαβάστε ηλεκτρονικά το match programme για το παιχνίδι με τον Άρη