Super League 1: Στο Καραϊσκάκη με Άρη ο Ολυμπιακός, στο Ηράκλειο η ΑΕΚ!

Ολυμπιακός - Άρης και ΟΦΗ - ΑΕΚ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής (14/6) για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League 1.

Super League 1: Στο Καραϊσκάκη με Άρη ο Ολυμπιακός, στο Ηράκλειο η ΑΕΚ!

Την Κυριακή (14/6) ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των playoffs της Super League 1 με δύο ακόμα αναμετρήσεις, ενώ στις 15/6 ολοκληρώνεται και η αντίστοιχη αγωνιστική των playout.

Στις 19:15 ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ. Όπως αναμενόταν τόσο ο Ναμπί ότι και ο Βίκτορ έμειναν εκτός αποστολής για τους γηπεδούχους. Ο Μάσιμο Καρέρα, από την άλλη συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον Παουλίνιο, όχι όμως και τον Νίκλας Χουλτ, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Στις 21:30 ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του ματς στο Καραϊσκάκη, μετά την επανέναρξη, φιλοξενώντας τον Άρη (LIVE στο fosonline.gr). Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Ρούμπεν Σεμέδο, όπως αναμενόταν, για να παρει μερικές ανάσες. Εκτός έμεινε και ο Έμρε Μορ που δεν υπολογίζεται, ενώ στην 22άδα βρέθηκε ο Μπρούνο. Έκπληξη στην αποστολή του Άρη ο Σούντγκρεν, μετά την κόντρα του Σουηδού με την διοίκηση και τις δηλώσεις του εις βάρος της ομάδας. Εκτός οι Ντιγκινί και Μπαγκαλιάνης, μέσα ο Ματίγια.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των Playoffs και Playout της Super League 1:

Σάββατο 13/6
Βόλος - Ξάνθη 1-0
Ατρόμητος - Λαμία 1-1
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Κυριακή 14/6
19:15 ΟΦΗ - ΑΕΚ
21:30 Ολυμπιακός - Άρης

Δευτέρα 15/6
19:30 Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος
20:00 Παναιτωλικός - ΑΕΛ