Πρόβα ενόψει... Γουλβς για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη!

Το δίδυμο Σισέ – Μπα που θα παίξει στον επαναληπτικό με την Γουλβς, θα «ανταμώσει» και στο παιχνίδι με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (14/6, 21.30). Τακτική Τούμπας επιλέγει ο Μαρτίνς.

Πρόβα ενόψει... Γουλβς για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Άρη!

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει στην εξέδρα για το παιχνίδι με τον Άρη (14/6, 21.30) τον Ρούμπεν Σεμέδο λόγω του χαμού της νονάς του και του ταξιδιού του στην Πορτογαλία για να παραβρεθεί στην κηδεία της. Ο 26χρονος στόπερ θα «γκαζώσει» από βδομάδα για να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (21/6, 21.30) με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο.

Κόντρα στους «κίτρινους» στο Καραϊσκάκη, ο Μαρτίνς θα χρησιμοποιήσει τον Σισέ δίπλα στον Μπα και κατά κάποιο τρόπο θα είναι και μία πρώτη πρόβα ενόψει της... Γουλβς, ασχέτως αν δεν συγκρίνονται οι φορ των Άγγλων με του Άρη. Ακούγεται κάπως υπερβολικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι προς το τέλος των πλέι οφ θα δούμε αναγκαστικά να το "προβάρει" ο κόουτς το συγκεκριμένο δίδυμο, γιατί ο Σεμέδο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με τους «λύκους» και θα πρέπει οι δύο Σενεγαλέζοι να αποκτήσουν την απαιτούμενη χημεία.

Κατά συνέπεια, μία πρώτη γεύση την είχαμε πάρει στη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο «Emirates», την δεύτερη θα την δούμε κόντρα στον Άρη και οι τελικές πρόβες θα γίνουν στα τελειώματα των πλέι οφ.

Κατά τ’ άλλα, ο Μαρτίνς εκτός απροόπτου θα επιλέξει το σχήμα που είχε επιλέξει και στην Τούμπα. Με 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό, έχοντας τον Σα στα γκολπόστ, τους Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα στα δύο άκρα της άμυνας, τους Σισέ και Μπα δίδυμο στο κέντρο, τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη και Καμαρά στα χαφ, τους Μασούρα - Βαλμπουενά στα «φτερά» και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Ο Μαρτίνς που έχει δείξει και βίντεο στους παίκτες του από αγώνες του Άρη, αυτό που ζητάει δεν είναι τίποτε άλλο από το να μην παρατηρηθεί χαλαρότητα. Άλλωστε, το αήττητο πρωτάθλημα είναι πλέον ο βασικός στόχος για τις εναπομείναντες αγωνιστικές των πλέι οφ.