Τι είπε ο Μαρτίνς για τις μεταγραφές

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (14/6, 21.30).

Τι είπε ο Μαρτίνς για τις μεταγραφές

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports με αφορμή το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή (14/6, 21.30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και εκεί αποκάλυψε τους στόχους της ομάδας του, που δεν είναι άλλοι από το να κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα και να πάρει την πρωτιά μεταξύ άλλων και στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες σε άμυνα και επίθεση. Επίσης, μίλησε και για τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά:

Για τους στόχους: «Φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς να ηττηθούμε αποτελεί στόχο μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στα πλέι οφ. Θέλουμε να αφήσουμε την υπογραφή μας ως η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και θα θέλαμε να συμβεί χωρίς καμία ήττα. Είναι σημαντικοί τομείς για εμάς η καλύτερη άμυνα και η καλύτερη επίθεση, γιατί αυτό αποδεικνύει πως είμαστε η πιο ποιοτική ομάδα».

Για τη μεταγραφολογία: «Οι παίκτες μας είναι ελκυστικοί για άλλους συλλόγους, αλλά έχουμε χρόνο για να κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Είμαστε σίγουροι πως η ομάδα θα αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για την άφιξη ή την αποχώρηση ενός παίκτη. Ο κύριος Μαρινάκης είναι πάντα στο πλευρό μας και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν οι λύσεις. Υπάρχουν πάντα εναλλακτικές, καθώς ακόμα και αν φύγουν κάποιοι παίκτες, υπάρχουν λύσεις. Θα είμαστε προετοιμασμένοι για να καλύψουμε οποιοδήποτε κενό προκύψει, με παίκτες που έχουν τη φιλοσοφία και τη νοοτροπία του Ολυμπιακού. Η διοίκηση θα κάνει ό,τι καλύτερο σε οποιοδήποτε σενάριο».