«Τρελαμένος» ο Γκατούζο με Τσιμίκα

Ο Τζενάρο Γκατούζο ζήτησε επισήμως από τη διοίκηση της Νάπολι την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν στην Ιταλία.

«Τρελαμένος» ο Γκατούζο με Τσιμίκα

Στην Ιταλία βρίσκονται σε μία περίοδο ανυπομονησίας για την επανέναρξη της Serie A, αλλά αρκετές ομάδες κοιτάζουν και την επόμενη μέρα. Η Νάπολι για παράδειγμα έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της και είναι σε αναζήτηση της ενίσχυσης του αριστερού άκρου της άμυνάς της.

Την Πέμπτη (11/6), όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, υπήρξε μία συνάντηση ανάμεσα στον Τζενάρο Γκατούζο και στη διοίκηση των «παρτενοπέι». Ο Ιταλός τεχνικός ήταν ξεκάθαρος: «Θέλω τον Τσιμίκα!».

Στη γειτονική χώρα ανέφεραν ξανά ότι με τα 25 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση η Νάπολι να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Ποντάρουν ωστόσο ότι λόγω κορονοϊού και των νέων δεδομένων που έχουν προκύψει σε οικονομικό επίπεδο οι «ερυθρόλευκοι» θα ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Αυτό που κρατούν πάντως οι Ιταλοί ρεπόρτερ είναι η «τρέλα» του Γκατούζο με τον Τσιμίκα και για αυτό τον λόγο προβλέπουν ότι τον Αύγουστο θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες κινήσεις προκειμένου να «ψήσουν» τον Ολυμπιακό να τον δώσει στη Νάπολι.

Κατά τα άλλα, αυτό που ξεκαθαρίζεται από το λιμάνι δεν είναι τίποτε άλλο από το ότι ο Τσιμίκας και κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να πάει πουθενά έως το τέλος της φετινής σεζόν.