Βαλμπουενά: «Θα δώσουμε τα πάντα για νταμπλ και Europa»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Βαλμπουενά: «Θα δώσουμε τα πάντα για νταμπλ και Europa»

Η Super League κάνει ξανά σέντρα και ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι ένας από τους αστέρες που θα ριχτούν ξανά στη "μάχη" και δηλώνει έτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Γάλλος άσος μίλησε στο AFP και αρχικά τόνισε: «Σταμάτησε ξαφνικά η σεζόν, όταν η ομάδα πήγαινε πολύ καλά. Μας ενοχλούσε πολύ να μένουμε στο σπίτι, αλλά ήταν σημαντικό να απομονωθούμε για να περιορίσουμε την εξάπλωση του ιού και να προστατεύουμε τους αγαπημένους μας και τις οικογένειες μας».

Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή με διαφορά 14 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και ο Βαλμπουενά δήλωσε: «Προφανώς και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι γιατί είμαστε πρώτοι και ανυπομονούμε να κερδίσουμε τον τίτλο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σχολιάστηκε η συνεργασία του με τον Ελ Αραμπί και ο ίδιος είπε: «Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο για να ολοκληρώσουμε τη χρονιά όπως ξεκινήσαμε και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε ακόμα να κερδίσουμε το Κύπελλο και να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο Europa League».