Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Αυτοί είναι παίκτες του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψουν μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Μέσα ο Βαλμπουενά, έξω οι τραυματίες, ο Μορ και ο Μπρούνο. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Με πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική των Play Off της Super League.

Αμέσως μετά ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν μαζί του στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Εκτός αποστολής έμειναν μόνο οι τραυματίες Σουντανί, Χριστοδουλόπουλος και ο Μπρούνο που δεν είναι ακόμη απολύτως έτοιμος. Δεν υπολογίζεται όπως όλα δείχνουν πια, ο Εμρέ Μορ. Ο Μαρτίνς επέλεξε 22 παίκτες και δύο εξ αυτών θα μείνουν εκτός 20άδας, καθώς πλέον υπάρχει δικαίωμα για 9 αναπληρωματικούς. Ο ένας θα είναι ο Τζολάκης και ο άλλος πιθανώς ένας εκ των στόπερ, αλλά είναι μια απόφαση που θα πάρει την Κυριακή ο Μαρτίνς.

Ο Βαλμπουενά είναι σε κατάσταση αγωνιστικής ετοιμότητας παρά το σφίξιμο που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες και εκτός απροόπτου θα είναι στο αρχικό σχήμα, στο οποίο δεν αναμένονται αλλαγές. Με 4-3-3 δηλαδή και με Σα, Ομάρ, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ελ Αραμπί. Πανέτοιμοι για ενδεκάδα είναι οι Φορτούνης, Σισέ.