Μέγιερι: «Δεν θα ανανεώσω στον Ατρόμητο, δεν έγιναν επίσημες συζητήσεις με τον Άρη»

Ο Μπάλαζ Μέγιερι μίλησε για την επόμενη μέρα. Την αποχώρησή του από τον Ατρόμητο και τον Άρη που ακούστηκε αλλά ποτέ δεν έγινε επίσημη κουβέντα, σύμφωνα με τον Ούγγρο τερματοφύλακα.

Μέγιερι: «Δεν θα ανανεώσω στον Ατρόμητο, δεν έγιναν επίσημες συζητήσεις με τον Άρη»

Ο Μπάλαζ Μέγιερι μίλησε για την επόμενη μέρα. Την αποχώρησή του από τονΑτρόμητο και τον Άρη που ακούστηκε αλλά ποτέ δεν έγινε επίσημη κουβέντα, σύμφωνα με τον Ούγγρο τερματοφύλακα.

Την δική του απάντηση για τα σενάρια που τον ήθελαν να εξετάζεται για τον Άρη για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά και την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν μίλησε ο Μπάλαζ Μέγιερι.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, μίλησε στην ιστοσελίδα rangado.24.hu, αρχικά για τον Ατρόμητο.

«Αποφάσισαν να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε έναν νέο παιδί, το συμβόλαιό μου τελειώνει και ο Ατρόμητος ξέρει ότι δεν σκοπεύω να το ανανεώσω» ξεκαθάρισε ο Ούγγρος τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου.

Όσον αφορά την φημολογία για τον Άρη, ο Μπάλαζ Μέγιερι υπογράμμισε: «Δούλεψα με τον προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό και από την στιγμή που ο Άρης έψαχνε τερματοφύλακα, κάπως έτσι συνδυάστηκε. Όμως δεν έγιναν ποτέ επίσημες συζητήσεις».