Δεν συζητάει ο Ολυμπιακός για 8 εκατ. για τον Τσιμίκα

Επιμένουν στη Γαλλία να μιλάνε για συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Νις στα 8 εκατ. ευρώ, αλλά οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται με ένα τέτοιο ποσό.

Δεν συζητάει ο Ολυμπιακός για 8 εκατ. για τον Τσιμίκα

Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που έχει πετύχει ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έχει αναγκάσει τη μισή Ευρώπη να ασχολείται μαζί του. Ο Έλληνας μπακ έχει κάνει μία σεζόν όνειρο με την ερυθρόλευκη φανέλα και είναι σταθερά από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Από τον Ιανουάριο γνωρίζαμε για το ενδιαφέρον της Νάπολι, η οποία είχε χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού και του ποδοσφαιριστή. Στη συνέχεια μπήκαν κι άλλες ιταλικές ομάδες στο… κόλπο όπως η Ίντερ και Λάτσιο.

Στη γειτονική χώρα είναι συνεχόμενα τα δημοσιεύματα για τον Κώστα Τσιμίκα, αλλά τα τελευταία 24ωρα οι Γάλλοι είναι αυτοί που δείχνουν να ασχολούνται πολύ πιο σοβαρά με τον παίκτη. Το ενδιαφέρον της Νις μόνο αστείο δεν είναι, με τον Τσιμίκα να έχει μπει για τα καλά στο… στόχαστρο της.

Ο δημοσιογράφος Νικολό Σίρα με ένα tweet που έκανε πριν λίγη ώρα αναφέρει ότι Ολυμπιακός και Νις είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. «Ο Κώστας Τσιμίκας πλησιάζει στη Νις, η οποία έχει προσφέρει στον Ολυμπιακός 8 εκατ. ευρώ +2 εκατ. ευρώ σε μπόνους. Για τον Έλληνα αριστερό μπακ υπάρχει έτοιμο τετραετές συμβόλαιο», αναφέρει ο Γάλλος δημοσιογράφος.

Είναι αλήθεια ότι δεν πρόκειται για κάτι καινούριο, αφού οι Γάλλοι έχουν γράψει ξανά για συμφωνία στα 8 εκατ. ευρώ. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν συζητάει καν για ένα τέτοιο ποσό. Η θέση της ομάδας του Πειραιά είναι ξεκάθαρη για τον Τσιμίκα, αφού κάτω από 25 εκατ. ευρώ δεν πέφτουν.