ΠΑΕ Βόλος: «Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά ο κ. Αλέκος Κούγιας θα αποφύγει τις γνωστές του κυβιστήσεις»

Με μια επιθετική ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια τοποθετήθηκε η ΠΑΕ Βόλος αναφορικά με την υποψηφιότητα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ για την προεδρία της Super League.

ΠΑΕ Βόλος: «Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά ο κ. Αλέκος Κούγιας θα αποφύγει τις γνωστές του κυβιστήσεις»

Με μια επιθετική ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια τοποθετήθηκε η ΠΑΕ Βόλος αναφορικά με την υποψηφιότητα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Λάρισα για την προεδρία της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενημερωθήκαμε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ κ. Αλέκος Κούγιας θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τον κ. Αλέκο Κούγια να εμμείνει στην απόφασή του αυτή και να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του λίγο πριν από τις εκλογές της Σούπερ Λίγκας λόγω της σίγουρης ήττας του, ώστε να αντιληφθεί όλο το Πανελλήνιο ποιες ομάδες είναι τα πραγματικά παραρτήματα και ποιες όχι.

Κούγιας για πώληση Forthnet, Μπουτσικάρη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Super League!

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά ο κ. Αλέκος Κούγιας θα αποφύγει τις γνωστές του κυβιστήσεις και θα θέσει τον εαυτό του στην κρίση των ομάδων της Σούπερ Λίγκας».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο Αλέξης Κούγιας είχε ξεκαθαρίσει πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Super League.

«Όσο για αυτούς που αγωνιούν αν θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της Super League, τους διαμηνύω ότι θα είμαι, γιατί ήμουν και είμαι πραγματικός ιδιοκτήτης επί 40 χρόνια, έχω δαπανήσει εκατομμύρια για το πάθος μου για το ποδόσφαιρο και με ενδιαφέρει η πραγματική κάθαρση του ποδοσφαίρου και όχι η δήθεν κάθαρση, αλλά και η κυριαρχία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπως γίνεται σε όλο τον κόσμο, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, για να εξαφανίσουμε όλο το βρόμικο παρασκήνιο, που από το 1996 κατέστρεψε και καταστρέφει την ωραιότερη κοινωνική εκδήλωση του κόσμου, ενώ κάνει πλούσιους τους Μητρόπουλους, Παπαδόπουλους και λοιπούς και εκεί στις εκλογές για την προεδρία της Super League θα φανεί ποιες ομάδες έχουν πραγματικούς ιδιοκτήτες, που ενδιαφέρονται για ένα υγιές και ανταγωνιστικό ελληνικό ποδόσφαιρο και ποιες ομάδες, εκτός από την Ξάνθη, έχουν ηθοποιούς που κάνουν τους ιδιοκτήτες, ενώ οι ΠΑΕ ανήκουν σε άλλον ιδιοκτήτη» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Super League: Δεν συνεχίζει ο Λυσάνδρου, υποψήφιος ο Κούγιας