Super League: Δεν συνεχίζει ο Λυσάνδρου, υποψήφιος ο Κούγιας

Ο πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου προανήγγειλε ότι δεν θα παραμείνει στο πόστο του τη νέα χρονιά

Super League: Δεν συνεχίζει ο Λυσάνδρου, υποψήφιος ο Κούγιας

Ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, προανήγγειλε ότι δεν θα παραμείνει στο πόστο του στην τηλεδιάσκεψη που έγινε σήμερα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε λίγες εβδομάδες λήγει η θητεία μου και θα χαρώ ο επόμενος πρόεδρος της SL1 να κάνει περισσότερα πράγματα από εμένα. Δεν βγάζω πικρία, δεν είμαι απολογητικός…».

Αυτό σημαίνει ότι ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ δεν θα μείνει στην προεδρία του Συνεταιρισμού και υποψήφιος να τον αντικαταστήσει είναι ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε για το θέμα αυτό: «Θέλω να είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Super League 1».

Κλείνει χορηγία ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ

Μεταξύ των οικονομικών θεμάτων που συζητήθηκαν στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, υπήρξε και μια είδηση. Και έχει αξία, διότι με την πλήρη απαξίωση του προϊόντος όλα τα προηγούμενα χρόνια, ο συνεταιρισμός έψαχνε για χορηγίες… με το κιάλι!

Ο πρόεδρος της λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, παρουσίασε ενώπιον του Δ.Σ. την έγγραφη υποβολή πρότασης χορηγίας προς την διοργανώτρια και η οποία προέρχεται από την ξένη στοιχηματική εταιρεία που ήταν μεταξύ των χορηγών και την χρονιά που διανύουμε. Το αντίτιμο είναι σημαντικό και ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια!

Όπως, εξάλλου, ειπώθηκε, είναι αξιοσημείωτο ότι έρχεται μια τόσο καλή πρόταση μέσα σε μια τόσο αρνητική συγκυρία για το ποδόσφαιρο που πλήττεται οικονομικά, ενώ το ακόμη σπουδαιότερο είναι ότι αυτή δεν προέρχεται ούτε από το Δημόσιο, ούτε από κάποιον επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο ως ιδιοκτήτης ΠΑΕ.