Παναθηναϊκός: Οι παίκτες απέρριψαν την πρόταση του Ρόκα για μειώσεις αποδοχών

Αρνητικοί στην πρόταση για μείωση 40% της δόσης Μαΐου εμφανίστηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός: Οι παίκτες απέρριψαν την πρόταση του Ρόκα για μειώσεις αποδοχών

Ο Τσάβι Ρόκα το απόγευμα της Παρασκευής (29/5) είχε ένα τετ α τετ με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, και του μετέφερε την πρόταση της διοίκησης για μείωση στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.

Η πρόταση αυτή ανέφερε μείωση 40% στη δόση Μαΐου σε όσους παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν συμβόλαια από 60.000 και πάνω και ένα 10% στους υπόλοιπους.

Ο Έλληνας μέσος το πρωί του Σαββάτου (30/5), μετά το πέρας της προπόνησης, μάζεψε όσους παίκτες έχουν συμβόλαιο άνω των 60.000 ευρώ για να τους μεταφέρει την πρόταση της διοίκησης.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απέρριψαν την εν λόγω πρόταση και πλέον θα το πουν στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, έτσι ώστε οι δύο πλευρές να μπουν σε νέο κύκλο διαπραγμάτευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης των παικτών αρκετοί τόνισαν πως είναι άδικο να γίνουν οριζόντιες μειώσεις και πως θα έπρεπε κάθε παίκτης να συζητήσει ξεχωριστά. Υπήρξε και η άποψη πως από τη στιγμή που θα συνεχιστούν τα πλέι οφ και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα δεν πρέπει να γίνει καμία μείωση.

Πλέον ο Τσάβι Ρόκα, που επέστρεψε στο αθλητικό κέντρο των «πρασίνων» μετά τον Μάρτιο, θα αναλάβει να ενημερώσει τη διοίκηση και εν συνεχεία θα υπάρξουν νέες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.