«Η Σταντάρ Λιέγης επικοινώνησε με Κάιπερς και Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Σταντάρ Λιέγης εξετάζει την περίπτωση του Ούγκο Κάιπερς και έχει πραγματοποιήσει ήδη επαφές με τον παίκτη αλλά και τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται να τον κοστολογεί με1,5 εκατομμύριο ευρώ.

«Η Σταντάρ Λιέγης επικοινώνησε με Κάιπερς και Ολυμπιακό»

Ο δανεισμός του Ούγκο Κάιπερς στην Αζαξιό ολοκληρώθηκε και ο παίκτης επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Το μέλλον του για την επόμενη σεζόν είναι ακόμα αβέβαιο, ενώ το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά ολοκληρώνεται το 2023.

Πάντως, όπως αναφέρει βελγικό δημοσίευμα στο dhnet.be, η Σταντάρ Λιέγης εξετάζει την περίπτωση του Βέλγου επιθετικού. Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος έχει περάσει και στο παρελθόν από τη βελγική ομάδα, πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κάιπερς αρέσει στον προπονητή της ομάδας, Μισέλ Πρεντόμ, ενώ οι Βέλγοι φέρεται να έχουν ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τον παίκτη αλλά και τον Ολυμπιακό. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» κοστολογούν τον Κάιπερς με 1,5 εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσουν στην πρώην ομάδα του.