Το «ευχαριστώ» του Κάιπερς και η επιστροφή στον Ρέντη

Ο Ούγκο Κάιπερς ευχαρίστησε την Αζαξιό και ετοιμάζεται να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Τι ισχύει με τον Βέλγο επιθετικό.

Το «ευχαριστώ» του Κάιπερς και η επιστροφή στον Ρέντη

Το φινάλε της σεζόν που έχει διακοπεί είναι αυτό που έχει προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, αλλά εξετάζονται και κάποιες περιπτώσεις για την επόμενη σεζόν. Όπως έχουμε αναφέρει, η… δεξαμενή των δανεικών έχει ευκαιρίες. Μία από αυτές είναι ο Ούγκο Κάιπερς.

Σας έχουμε γράψει ότι θα πάρει την ευκαιρία του από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά πλέον το θέμα έχει κλειδώσει. Ο Βέλγος επιθετικός, που είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Αζαξιό, θα γυρίσει στον Ρέντη. Ο Κάιπερς είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψει στον Πειραιά και θα του δοθεί η ευκαιρία από τον Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος προπονητής από πέρσι είχε αρκετά καλή άποψη για τον Κάιπερς και θεωρούσε ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» εκτιμούσε ότι αν ο παίκτης έπαιρνε παιχνίδια στα πόδια του θα γινόταν καλύτερος και θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Έτσι έχει πάρει την απόφαση να γυρίσει ο ποδοσφαιριστής στον Ρέντη και να πάρει την ευκαιρία να μείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν. Το πιθανότερο είναι πως θα μείνει έστω ως τρίτος επιθετικός.

Το «France Football» είχε αφιέρωμα στους ποδοσφαιριστής της Β' κατηγορίας που ξεχώρισαν τη σεζόν που διακόπηκε λόγω του κορονοϊού. Στη δεκάδα βρίσκεται και το όνομα του Κάιπερς. Ο Βέλγος επιθετικός αγωνίστηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Αζαξιό και με την ομάδα της Κορσικής έκανε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχοντας 5 γκολ και 5 ασίστ. Ο ίδιος πριν από λίγη ώρα μέσα από τα social media ευχαρίστησε την Αζαξιό, αφού ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και θα γυρίσει στον Ρέντη.